RAKAMLAR KORKUTUYOR: KORONAVİRÜSTE SON DURUM AÇIKLANDI 266 ÖLÜ VAR!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 Şubat 2022 tarihli koronavirüs tablosunu açıkladı. Rakamlar ise korkutucu boyutlara ulaşmış durumda. Son 24 saatte 266 vatandaşımız hayatını kaybetti. Omicron’un ilk etkileyip, yayılım gösterdiği şehirlerde vaka sayıları ciddi düşüş gösteriyor. Diğer şehirlerimizde de durumun benzer şekilde seyretmesi bekleniyor. Yine aynı şekilde, hastalığı daha ağır geçirenler yaşlılarımızla kronik hastalığı olanlar. Çözüm tedbir ve aşı.

RAKAMLAR KORKUTUYOR: KORONAVİRÜSTE SON DURUM AÇIKLANDI 266 ÖLÜ VAR!
09 Şubat 2022 - 20:47
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 Şubat 2022 tarihli koronavirüs tablosunu açıkladı. Rakamlar ise korkutucu boyutlara ulaşmış durumda. Son 24 saatte 266 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 266 kişi hayatını kaybederken 108 bin 563 kişinin testi de pozitif çıktı. Bakan Koca sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Omicron’un ilk etkileyip, yayılım gösterdiği şehirlerde vaka sayıları ciddi düşüş gösteriyor. Diğer şehirlerimizde de durumun benzer şekilde seyretmesi bekleniyor. Yine aynı şekilde, hastalığı daha ağır geçirenler yaşlılarımızla kronik hastalığı olanlar. Çözüm tedbir ve aşı."

Bakan Koca 9 Şubat sigarayı bırakma günü deneniyle de bir paylaşım yaptı. Sağlık Bakanı Koca'nın paylaşımı ise şöyle:

"ALO 171: SİGARA BIRAKMA DANIŞMA HATTI Bugün Sigarayı Bırakma Günü. Bakanlığımıza bağlı ALO 171 hattı, bağımlılık düzeyi ölçümünden başlayarak size gerekli desteği veriyor. Karşılaşacağınız sorunlara gerekirse hekim kontrolünde yardımcı oluyoruz. ALO 171’i" 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum