ÖZMEN BAŞKAN SAHADA

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Bünyan Belediyesi'nde aday adayı olarak MHP Genel Merkezi'ne müracatını gerçekleştiren Mehmet Özmen Bünyan'da saha çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

ÖZMEN BAŞKAN SAHADA
29 Kasım 2023 - 11:58 - Güncelleme: 29 Kasım 2023 - 12:16
MEHMET ÖZMEN BAŞKAN SAHADA

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Bünyan Belediyesi'nde aday adayı olarak MHP Genel Merkezi'ne müracatını gerçekleştiren Mehmet  Özmen Bünyan'da saha çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. 



Bünyan ülkü ocakları başkanı  Salih Ulusoy'u işyerinde ziyaret ederek sohbet eden ve hal hatır sorun Mehmet  Özmen Başkan Salih Ulusoy'a ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür etti.   
Ocak Başkanı Ulusoy'da ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, "Önceki dönem Bünyan Belediye Başkanımız, değerli hemşehrimiz,MHP Bünyan Belediye Başkan Aday Adayımız sayın Mehmet ÖZMEN iş yerimizi ziyaret etmiştir. Nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyor, başarılar diliyorum." dedi.



Başkan adayı Mehmet Özmen daha sonra Bünyan'da pazar esnafını ve pazarda alışveriş yapan Bünyanlılarla tek tek tokalaştı  vatandaşlarla kucaklaştı onların hal hatırını sordu ve destek istedi.



Mehmet Özmen'e Bünyan halkının gösterdiği büyük sevgi ise dikkat çekti. 


Haber:   AYAKLIGASTE.COM

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum