ÖNDER NARİN'DEN TARIK KESEKÇİ İÇİN TAZİYE MESAJI

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, İHA ve SİHA'ların üretimin ekibinde yer alan mühendis Tarık Kesekçi için taziye mesajı yayınladı.

ÖNDER NARİN'DEN TARIK KESEKÇİ İÇİN TAZİYE MESAJI
28 Kasım 2021 - 21:54 - Güncelleme: 28 Kasım 2021 - 21:57
Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, İHA ve SİHA'ların üretimin  ekibinde yer alan mühendis Tarık Kesekçi için taziye mesajı yayınladı. 



İlk dava hayalimdi “Büyüyünce Erbakan olacağım”. Onun hayaliyle koşa koşa geldim İTÜ’ye. Soranlara “Erbakan’ın okulunda okuyorum” diyorum. Çünkü bu okuldaki gayemiz uçak mühendisi, makine mühendisi olma gayesi değil aksine Erbakan olma gayesidir. İslam’a böyle hizmet edilir diye gösteren zat-ı muhteremin gösterdiği yoldan yürümek için buralardayız. Parası, malı, mülkü, makamı batsın. Vatanımıza, milletimize, dinimize hem mühendis hem lider hem de savunan adam olan olan Erbakan gibi hizmet edebilmek duası ile."
Bu mesaj 27 şubat 2016 yılında, Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu Selçukgazi tüneli yakınlarında meydana gelen trafik kazasında önündeki kamyona çarpan bir otomobilde bulunan dört arkadaştan biri olan Tarık Kesekçi kardeşimize ait. 
Kazada hayatını kaybeden İHA ve SİHA'ların yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev yapan Baykar'ın uçak mühendisi Tarık Kesekçi nin vatansever ve Erbakan aşığı olması bu ülkeye hayırlı işler yapanların hangi düsturda yetiştiğinin göstergesidir. Olay trafik kazası olunca ve kazada vefat eden bir önemli bir mühendis olunca aklımıza soru işaretleri geliyor. Kaza heryönü ile incelenmeli akıllarda soru işareti kalmammalıdır. Aselsan mühendislerinin geçirmiş olduğu kazalar hâlâ hafızalarımızdadır.
Gerçekleşen bu elim kazada vefat eden GENÇ İHH Başkanı Kaan Talip Tığlı, İstanbul Lisa Başkanı  Murat Can Kaya ,Baykar Mühendisi Tarık Kesekçive Yedi Hilal Teknoloji Takımı Sorumlusu Yusuf Taha Göktaş a Allah tan rahmet yakınlarına ise sabr ı cemil diliyorum. Kabirleri nur mekanları cennet makamları âli olsun

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum