ÖNCEKİ DÖNEM MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KORKMAZ'DAN TEŞEKKÜR MESAJI!

MHP 25. Dönem Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, hafta sonunda oğlu Batuhan Korkmaz'ı evlendirmişti. Batuhan Korkmaz, Busenur Toydemir ile dünya evine girmişti.

ÖNCEKİ DÖNEM MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KORKMAZ'DAN TEŞEKKÜR MESAJI!
17 Ağustos 2022 - 14:20 - Güncelleme: 17 Ağustos 2022 - 14:41
 MHP 25. Dönem Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, hafta sonunda oğlu Batuhan Korkmaz'ı evlendirmişti. Batuhan Korkmaz,  Busenur Toydemir ile dünya evine girmişti.

MHP ve AK Partili üst düzey katılımın olduğu düğün sonrası Süleyman Korkmaz katılımcılara teşekkür mesajı yayınladı. 

Süleyman Korkmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekilimiz Sn. İsmail ÖZDEMİR, 23. Dönem Kırşehir Milletvekilimiz Sn. Metin ÇOBANOĞLU, 25. Dönem Antalya Milletvekilimiz Sn. Tarkan AKILLI, 25. Dönem Nevşehir Milletvekilimiz Sn. Mehmet VAROL, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sn. Dr Memduh BÜYÜKKILIÇ, Talas Belediye Başkanımız Sn. Mustafa YALÇIN, 18. Dönem Kayseri Milletvekili Sn. Mehmet İrfan BAŞYAZICIOĞLU, 20. Dönem Kayseri Milletvekili Sn. İbrahim YILMAZ, Adana Telekom Bölge Müdürü Yılmaz Tohumoğlu,MHP Kayseri İl Başkanımız Sn. Adnan İNCETOPRAK, MHP Kırşehir İl başkanımız Sn. Arif KILIÇ, MHP önceki dönem myk üyesi Hasan DAĞASLAN MHP üst kurul delegesi Sabah GÜNEY,Sevilen İş İnsanı Hüseyin Göç ve Kayserimizin değerli İş İnsanları, Erciyes Üniversitesi akademisyen kıymetli hocalarımız, Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sn. Ali Çelik, Türk Ocağı başkanı Sn. Prof Dr Mustafa ÜNAL, Ak parti kadın kolları il başkanı Sn. Emine TİMUÇİN, Kocasinan ilçe başkanımız Sn. Hacı Ali DOĞAN, önceki dönem il başkanımız Sn. Ömer Faruk MURAT, Avrupa Türk Federasyonu eski yöneticisi Orhan SEVİM,Arkadaşlarım Özcan YÜKSEL,Tevfik Uy ve çok sayıda katılım yapan kıymetli İlçe başkanlarımız, önceki dönem il, ilçe ocak başkanlarımız, Meclis üyelerimiz, basınımızın güzide temsilcileri ile birlikte, 14 Ağustos 2022 Pazar Akşamı Oğlum Batuhan KORKMAZ'ın düğün törenine katılarak bizleri şereflendiren değerli konuklarımıza ve mutluluğumuza ortak olan herkese canı gönülden teşekkür ediyor ve hürmetlerimi sunuyorum.



Programlarının yoğunluğu dolayısıyla düğünümüze katılamayarak tebrik telgrafı ve çelenk gönderen kıymetli büyüğüm değerli Genel Başkanım Sayın DEVLET BAHÇELİ'ye teşekkür eder,saygılarımı sunar,ellerinden öperim.Yüce Allah saygıdeğer büyüğümüze Hayırlı,Sağlıklı,Sıhhatli Ömürler İhsan Eylesin.



Düğünümüze çiçek gönderen ve tebrik tegrafı çeken değerli milletvekillerimize ve arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyor ve selamlıyorum.

Mahall balo ve ziyafet salonu sahibi Mehmet Mıhçı Bey ve personeline ilgi ve alakaları için ayrıca teşekkür ederim.

Saygılarımla
25.Dönem MHP Kayseri Milletvekili
SÜLEYMAN KORKMAZ


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum