OKX Web3 Ekosistemini Genişletiyor

Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü rol oynayan teknoloji şirketi OKX, bir Ethereum zk-EVM ölçeklendirme çözümü olan Scroll’u, NFT pazar yeri Rarible’ı ve merkeziyetsiz işlem platformu Trader Joe XYZ’yi Web3 Cüzdan’ın Keşfet Portalı’na entegre ederek OKX Web3 ekosistemini daha da büyütüp kullanıcıların daha fazla DeFi çözümüne erişmesini mümkün kıldı.

OKX Web3 Ekosistemini Genişletiyor
27 Haziran 2023 - 11:16
Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü rol oynayan teknoloji şirketi OKX, bir Ethereum zk-EVM ölçeklendirme çözümü olan Scroll’u, NFT pazar yeri Rarible’ı ve merkeziyetsiz işlem platformu Trader Joe XYZ’yi Web3 Cüzdan’ın Keşfet Portalı’na entegre ederek OKX Web3 ekosistemini daha da büyütüp kullanıcıların daha fazla DeFi çözümüne erişmesini mümkün kıldı. 10.000’den fazla dApp, DEX, blok zinciri oyunu, NFT ve daha pek çok ilave aracı bir araya getiren portala, OKX’in internet sitesi ve mobil uygulamasında OKX Cüzdan’ın Keşfet sekmesi üzerinden erişilebiliyor. 

Bu entegrasyonlar sayesinde OKX Cüzdan kullanıcıları, artık Keşfet Portalı üzerinden aşağıdaki çözümlere erişebilecek:

Scroll’un Katman 2 ölçeklendirme çözümü sınırsız ölçeklenebilirlik, gecikme olmaksızın yüksek onaylama hızı, tam merkeziyetsizlik ve güven gerektirmeyen gizlilik sağlar. 

Rarible’ın çok zincirli NFT pazar yeri, kullanıcılarının uyumlu blok zinciri ağlarında NFT satın almasına, satmasına, oluşturmasına ve NFT al-sat işlemleri yapmasına olanak tanır. 

Trader Joe XYZ platformu ise merkeziyetsiz token swap işlemleri, likidite havuzu, staking ve NFT çözümleri sunar. 

Bu entegrasyonları değerlendiren OKX’in Baş İnovasyon Direktörü Jason Lau, “OKX Cüzdan’ın, ekosistemde giderek daha fazla tanınıp desteklendiğini görmek mutluluk verici. Scroll, Rarible ve Trader Joe XYZ ile kurduğumuz yeni ortaklıklar da bu desteği ortaya koyuyor. Bu yeni entegrasyonlarla OKX Cüzdan kullanıcıları artık ölçeklenebilirlik, zincirler arası likidite ve NFT’ler de dâhil olmak üzere pek çok alanda daha fazla DeFi çözümüne erişebilecek.” ifadelerini kullandı.

OKX Cüzdan ayrıca geçtiğimiz günlerde Stargate, Omega Network, cBridge ve BendDAO ile ortaklıklarını duyurmuş ve bu entegrasyonlar ile kullanıcılarına zincirler arası çözümler, birleştirilmiş likidite havuzları ve NFT kredi protokolleri de dâhil olmak üzere pek çok çözüm ve ürüne erişim imkânı sunmuştu. Ayrıca Ordinals Piyasası’nın lansmanı ile birlikte OKX Cüzdan, BRC-20 ve Bitcoin NFT’leri al-sat işlemlerini destekleyen ilk çok zincirli cüzdan olma özelliğini de taşıyor. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum