ODA BAŞKANI KENAN ARSLAN ANKARA'DA BAZI TEMASLARDA BULUNDU!

Kayseri'de Esnaf Sanatkarlar Odası tarafından yeni TOKİ Projesi için çalışmalara hız verildi. Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan Ankara'da TOKİ Genel Merkezi'ni ziyaret ederek yeni proje ile ilgili görüşmeler yaptı.

ODA BAŞKANI KENAN ARSLAN ANKARA'DA BAZI TEMASLARDA BULUNDU!
22 Kasım 2021 - 15:16 - Güncelleme: 22 Kasım 2021 - 15:53
Kayseri'de Esnaf Sanatkarlar Odası tarafından yeni TOKİ Projesi için çalışmalara hız verildi. Kayseri  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan  Ankara'da TOKİ Genel Merkezi'ni ziyaret ederek yeni proje ile ilgili görüşmeler yaptı.



Kenan Arslan konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Üyelerimize yönelik planladığımız Toki Konut Projeleri hakkında Toki Genel Müdürlüğü kapsamında Plan ve Proje Müdürümüz Sn.Bülent Şerefoğlu'nu ziyaret ederek ,Arsa ve Projelerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulundum.Sn.Müdürümüze ve Toki deki diğer personellere Esnaflarım adına çok tesekur ediyorum." 


Öteyandan, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkan Vekili  Ahmet Erkan ve Yönetim Kurulu Üyesi  Kenan Arslan  Teskomb Genel Başkan Vekili   Mustafa Alan’ı Teskomb Genel Merkezinde ziyaret etti.  


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum