• Reklam

MUSTAFA İLMEK: "HERKES HAYAL EDER BİZ YAPARIZ"

Cumhur İttifakı İncesu Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa İlmek’in seçim ofisi miting havasında gerçekleşti. Binlerce kişinin katıldığı seçim ofisi açılışında konuşan İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, İncesu’daki hizmet atağının kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.

MUSTAFA İLMEK: "HERKES HAYAL EDER BİZ YAPARIZ"
12 Şubat 2024 - 08:22 - Güncelleme: 12 Şubat 2024 - 08:24
İncesu Kervansaray’da gerçekleşen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Koç MHP ilçe başkanı Seçkin Kızılışık ve ilçe sakinleri katıldı. Tarihi Merzifonlu Karamustafapaşa Kervansarayından başlayan İlçe Meydanında sona eren binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen seçim ofis merkezi geniş katılım nedeniyle mitinge dönüştü.

“HERKES HAYAL EDER BİZ YAPARIZ”

AK Parti İncesu İlçe Başkanı Mehmet Koç ve MHP İncesu İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık’un konuşmalarının ardından alkışlarla konuşmasına başlayan İncesu Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı İncesu Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa İlmek “ Biz yol yaptık, yatırım yaptık ama en önemli gönül yaptık.

 Bizim arkamızda Erciyes Dağı gibi duran bir kalabalık var. En büyük vaadimiz, bu memleketin insanına, garibanına sahip çıkmaktı. Bunu da yaptık. Seçim ofisi açılımız, mitinge döndü. Herkes İncesu’dan çıkan sesi iyi duysun. Biz bu memleketimizin her insanına sahip çıktık. İşçimize, esnafımıza, pazarcımıza sahip çıkıyoruz. Bizim derdimiz Ekmek. Ekmeğin peşinden giden insanlarımız Cumhur ittifakına sahip çıkacak. İki yıl pandemi ile mücadele ettik.

Sonra Asrın felaketini yaşadık. Biz depremzedeye de sahip çıktık. Nerede ihtiyaç varsa biz oradaydık. Birileri duysun Marinayı yaptık. Zipline de yaptık. Ruhsatı da var. Birilerinin dediği gibi 700 işçimiz yok. Part-Time dahil 346 kişi personelimiz var. İşçime dokunma. Herkes hayal eder biz yaparız. Bizim yaptığımızı inkâr edenin gözüne dursun. Bu memlekete tören alanı kazandırdık.

Esnafımızın dükkânlarını tek tip giydirme yaptık. Kiliseyi restore ederek İncesu kent müzesi yaptırdık. Biz camilerimize, okullarımıza, kuran kurslarına sahip çıktık. Deprem bölgesindeki insanlara işçimizi, araçlarımızı, rızkımızdan kestiğimiz ekmeği göndermedik mi? Biz Hemhal odasında hemşerilerimizle bir araya geldik. Halktan köşe bucak kaçmadım. İncesu’daki hizmet atağının kaldığı yerden devam edecek” diye konuştu.



Eser ve hizmet belediyeciliği yaptıklarını vurgulayan Büyükkılıç, “İncesu’muzu TOKİ marifetiyle, yatırımlarımızla, turizm odaklı çalışmalarımızla dünyanın gözdesi yapmaya devam edeceğiz. İncesu medeniyetlerin merkezi, turizmin merkezi, vatanına, milletine sevdalı insanların merkezidir. Biz hizmet ve eser belediyeciliği yaparız. Mimarsinan’ın torunlarıyız, çıraklık, kalfalık derken ustalık dönemi diyoruz. Bir olacağız, diri olacağız, hep beraber cumhur olacağız, hep beraber İncesu, hep beraber Kayseri, hep beraber Türkiye olacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükkılıç, İncesu’da çalmadık kapı bırakmayacaklarını, selam vermedik bir kişi bırakmayacaklarını, anlatacakları çok projeleri olduğunu anlattı.



AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm “İşte cumhur ittifakının Türkiye’ye örnek olacak yüzü. Bizim adayımız tek, bizim davamız tek, cumhur ittifakı Türkiye’de tek, Kayseri’de de cumhur ittifakı Türkiye’ye örnek. Memduh başkandan Allah razı olsun, gerçekten bizim ağabeyimiz, 16 ilçeye sahip çıktı, uyum içerisinde 5 yıl Kayseri’ye hizmet geldi, bundan sonra da gelecek” derken, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen de Büyükşehir’de, İncesu’da ve tüm ilçelerde cumhur ittifakını destekleyeceklerini, rekor bir oyla Türkiye Yüzyılı’nın inşasına destek olacaklarını söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa İlmek’in seçim bürosu dualarla açıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum