MÜSLÜMENİN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ MİDE BULANDIRAN İDDİAİ!

2.5 yaşındaki Müslüme'nin ölümü ile sonuçlanan olayda tutuklanan dedesinin minik Müslüme'ye tecavüz suçlamasıyla tutuklandığı ortaya çıktı. 

MÜSLÜMENİN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ MİDE BULANDIRAN İDDİAİ!
26 Kasım 2021 - 13:36 - Güncelleme: 27 Kasım 2021 - 12:38
2.5 yaşındaki Müslüme'nin ölümü ile sonuçlanan olayda tutuklanan dedesinin Müslüme'ye tecavüz suçlamasıyla tutuklandığı ortaya çıktı. 

Yaklaşık 10 gündür Türkiye gündemine oturan olayla ilgili yeni bilgiler ortaya  çıkmaya başladı. Müslümenin ölüm nedeninin tecavüz olduğu minik kızın cesedinde dedesinin DNA izlerine rastlandığı ifade ediliyor. Dede Hasan Yağal'ın aile fertlerinden bir başkasına daha tecavüz etitği ididaları da yine gündeme bomma gibi düşen bilgiler arasında. 



Gülnar'da Yörük aile Mehmet ve Selvi Yağal çiftinin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme'nin cesedi, kaybolduğu 10 Kasım tarihinden 10 gün sonra, çadıra 7 kilometre mesafede 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulunmuş, otopsi işlemlerinin ardından Karaman'da toprağa verilmişti.

DEDENİN SABIKASI HAYLİ KABARIK!

 Olayın ardından Müslüme'ye tecavüz suçundan tutuklanan dede Hasan Yağal'ın daha önce de aynı aileden  başka birine tecavüzden tutuklandığı da ortaya çıktı ortaya çıktı.

Üstelik Dede Hasan Yağal'ın  Müslüme'yi traktörle cesedinin bulunduğu bölgeye götürdüğünü gören çocukların da olduğu ve Müslümenin oraya bırakıldan 4-5 gün sonra hayatını kaybettiği ifade ediliyor. Emikli emniyet mensupları konuya ilgişkin yaptıkları değerlendirmede Müslümenin cesedinin bulunduğunda cesedin 4-5 günlük ceset olduğunun tespit edildiğini beyan ediyorlar.

Müslüme'yi ilk bulan kadın çobanın ifadesinde de Müslümenin alt tarafının çıplak olduğu yönünde beyanatları bulunuyor.  Tutuklu bulanan dedenin önceki yıllarda yine ailede bir başka kişiye tecavüz etitği bununla ilgili şikayet dilekçesinin de kayıtlara geçtiği konuşuluyor.  Müslüme'nin cesedinin boyun kısmındaki DNA dedeyi bu olayda en önemli şüpheli yapıyor.

 DEDE EN BÜYÜK ŞÜPHELİ ANCAK SUÇUNU İTİRAF ETMEDİ

Ortaya konan deliller şu an içinde Müslüme cinayetinin birinci cinayet şüphelisi olarak dedeyi işaret ediyor. Dede Hasan Yağal suçu henüz itiraf etmedi ancak, daha önce aile içinde yaşanan tecavüz olayı dedeyi en büyük şüpheli konumuna getiriyor.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum