Millî Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Tarafından Törenle Açıldı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı İstanbul'daki TCG ANADOLU Gemisi Teslim Töreni ve Yeni MİLGEM Fırkateynleri Sac Kesme Töreni sonrasında Ankara'ya geldi.

Millî Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Tarafından Törenle Açıldı
16 Nisan 2023 - 10:57
Beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ve Millî Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere ile Armada Alışveriş ve İş Merkezi etkinlik alanına geçen Bakan Akar burada, Millî Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezinin açılış törenine katıldı.

Bakan Akar ve beraberindeki TSK Komuta Kademesi, kestikleri kurdele ile açılışını yaptıkları merkezi gezdi, yetkililerden bilgi aldı.

Millî Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezinde, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından kullanılan ve geliştirilmekte olan yerli ve millî silah, cihaz ve sistemler üç boyutlu içerik ve teknolojik imkânlarla sergileniyor.

TSK personelinin de silah ve teçhizatın tanıtımını yaptığı merkezde, Bakanlığın misyon ve vizyonunun özellikle genç nesillere aktarılması amaçlanıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum