MHP'Lİ SÜLEYMAN KORKMAZ'IN OĞLU SALİH'İN DÜĞÜNÜ CUMHUR İTTİFAKININ GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ!

MHP'li Süleyman Korkmaz'ın mutlu günü, Sülayman Korkmaz'ın oğlu Salih Korkmaz Mısra Söylemez ile hayatlarını birleştirdi. Süleyman Korkmaz'ı bu mutlu gününde çok sayıda MHP'li ve Ak Partili siyasiler yalnız bırakmazken düğün töreni adeta Cumhur ittifakının gövde gösterisine dönüştü.

MHP'Lİ SÜLEYMAN KORKMAZ'IN OĞLU SALİH'İN DÜĞÜNÜ CUMHUR İTTİFAKININ GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ!
21 Ağustos 2023 - 09:11 - Güncelleme: 21 Ağustos 2023 - 13:21
Korkmazlar'ın düğünü, Mahall'deki Cumhur ittifakının gövde gösterisine dönüştü..

MHP'li Süleyman Korkmaz'ın mutlu günü, Sülayman Korkmaz'ın oğlu Salih Korkmaz Mısra Söylemez ile hayatlarını birleştirdi.



Süleyman Korkmaz'ı bu mutlu gününde  çok sayıda MHP'li ve Ak Partili siyasiler yalnız bırakmazken düğün töreni adeta Cumhur ittifakının gövde gösterisine dönüştü.

 

Mahall Balo Salonu'nda gerçekleştirilen muhteşem düğünde siyaset ve iş dünyası bir araya geldi.



MHP önceki dönem milletvekili ve iş insanı Süleyman Korkmaz'in oğlu Salih Korkmaz, Mısra Söylemez ile dünya evine girdi.



Salih ve Mısra'nın nikahlarını ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç kıydı.  



Mahal Balo Salonu'nnda gerçekleştirilen düğün töreninde mutlu çifti sevenleri yalnız bırakmadı.







Düğün töreninde damadın amcası Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, eşi Tülay Korkmaz ve kızı Gökçen Korkmaz ile birlikte davetlilerle yakından ilgilendi.



MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Çevre  Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'de düğün törenine telgraf göndererek kutladı.

Nikahı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç Kıydı


Genç çiftin nikahları Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıyarken, Siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren muhteşem düğünde genç çiftin nikah şahitliklerini ise  Ak Parti Kayseri Milletveklii Murat Cahid Cıngı, Ak Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar  Özsoy, MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı yaptı.  



Yine nikah şahıdı olarak MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol,  MHP Kayseri il başkanı Seyit Demirezen Melikgazi belediye başkanı Doç.Dr.  Mustafa Palancioglu Talas belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Ülkü Ocakları Kayseri BaşkanıAli Çelik,  Adana Türk Telekom Bölge Müdürü Yılmaz Tohumoğlu, SGK İl Müdürü HacI Ali Hasgül,  damadın amcası ve Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alı Korkmaz'da gelin ve damadın yanında yerlerini aldı. 



MHP'li önceki dönem Kayseri Milletvekil Süleyman Korkmaz'ın oğlunun düğününine  AK Partili ve MHP'li milletvekili belediye başkanları il başkanları ve çok sayıda il yönetim kurulu üyeleri katılırken düğün töreni adeta Cumhur İttifakının gövde gösterisi oldu.

Mutlu çifte bizlerde AYAKLIGASTE.COM ailesi olarak iki cihande bir ömür mutluluklar diliyoruz.



MHP'li Süleyman Korkmaz'ın oğlu Salih ve gelini  Mısra çiftinin düğün törenine MHP Kayseri İl Yönetimi ile birlikte MHP'li iş insanı Behzat Kürşat Önder, MHP'li ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber: Mustafa DURAN  / AYAKLIGASTE.COM 






 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum