MHP'Lİ ÖZMEN'İN EN MUTLU GÜNÜNDE MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ!

MHP Bünyan önceki dönem Belediye Başkanı ve aynı zamanda iş insanı olan Mehmet Özçmen'in mutlu gününde adeta MHP'den gövde gösterisi yaşandı. Mehmet Özmen'in kızının düğününde nikah şahitliğini MHP'li Kayseri milletvekili, belediye başkanları ve il başkanı yaptı. Nikahı ise Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu kıydı.

MHP'Lİ ÖZMEN'İN EN MUTLU GÜNÜNDE MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ!
25 Eylül 2022 - 12:41 - Güncelleme: 25 Eylül 2022 - 13:03
MHP'li önceki dönem Belediye Başaknı Özmen'in kızının düğünü adeta MHP'nin gövde gösterisine dönüştü. 
MHP Bünyan önceki dönem Belediye Başkanı ve aynı zamanda iş insanı olan Mehmet Özçmen kızını evlendirdi. sahibi olduğu TUANA Restaurant ve Düğün Salou'nda gerçekleşen müğün merasimi adeta MHP'nin gövde gösterisine dönüştü.



Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri teşkilatının önemli isimlerinden olan önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet  Özmen'in kızının düğününde nikah şahitliğini MHP'li Kayseri milletvekili  Baki Ersoy, MHP'li Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, MHP'li Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, MHP il Başkanı Adnan İncetoprak, MHP Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım yaptı. Zümer ve Alp çiftinin nikahlarını ise Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu kıydı.



Tuana Restaurant ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün törenine ise büyük bir katılım oldu. 

15 Temmuz e022'de de aileler arasında söz merasimi yapılmıştı



Bizlerde AYAKLIGASTE.COM ailesi olarak Özmen ve Sadi ailelerini tebrik ediyor, Zümer ve Alp çiftine de bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum