MHP'Lİ MEHMET ÖZMEN BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

MHP'li Mehmet Özmen 31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesi Bünyan'dan Belediye Başkanlığı adaylık başvurusunu MHP Genel Merkezi'ne yaptı.

MHP'Lİ MEHMET ÖZMEN BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
22 Kasım 2023 - 08:29 - Güncelleme: 22 Kasım 2023 - 09:35
MHP'Lİ MEHMET ÖZMEN BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI


MHP'li Mehmet Özmen 31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesi Bünyan'dan Belediye Başkanlığı aday adaylığı  başvurusunu MHP Genel Merkezi'ne yaptı.

2009 yılında Bünyan Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Özmen Ankara'da Önce merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.



Daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Adaylık başvurusunu yapan Mehmet Özmen Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ile de bir görüşme gerçekleştirdi. 



"ADAYLIK BAŞVURUMUZU YAPTIK"

Adaylık başvurusu uile ilgili açıklama yapan Özmer, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için kısa bir mola verdiğimiz Bünyanımız için aday adaylığı müracaatımızı yaptık Allah hayırlı mübarek etsin." dedi.

MEHMET ÖZMEN İSMİ AĞIR BASIYOR

Öteyandan Genel Başkan Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'e de yakınlığı ile bilinen ve 2009'da Bünyan Belediye Başkanı olarak o dönem başarılı bir şekilde görev yapan Bünyan halkının da büyük sevgisini ve teveccühünü kazananan Mehmet Özmen'in adaylığının ise güçlü bir ihtimal olduğu biliniyor.

MEHMET ÖZMEN KİMDİR
 
Mehmet Özmen, 01/01/1970 yılında Bünyan İlçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İlçe Merkezinde tamamlamıştır. 1990-1992 yıllarında Ankara ve Erzincan illerinde askerlik görevini ifa ettti.

 1998 yılından itibaren Kayseri Tuana A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir ve halen Tuana'nın işletmeciliğine devam etmekte. Özmen  ve aynı zamanda Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği'nde yönetiminde görev almaktadır.  29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday olduğu Bünyan Belediye Başkanlığı'nı kazandı bir dönem Bünyan Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Mehmet Özmen evli ve iki çocuk babasıdır. 

Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum