MHP'Lİ İŞ İNSANI ALİ KORKMAZ'DAN BAYRAM MESAJI

MHP'li iş insanı Ali Korkmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Korkmaz, mesajında, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiğiKurban Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.” dedi.

MHP'Lİ İŞ İNSANI ALİ KORKMAZ'DAN BAYRAM MESAJI
29 Haziran 2023 - 18:18 - Güncelleme: 29 Haziran 2023 - 18:27
MHP'li iş insanı Ali Korkmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Korkmaz, mesajında, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiğiKurban Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.” dedi.

MHPli İş insanı ve Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Ba Ali Korkmaz  mesajını şöyle sürdürdü:

“Bu müstesna günlerden biri de idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’dır. Bayramı amacına ve ruhuna uygun değerlendirmemiz; özellikle ömürlerinin büyük bölümünü bizlere, toplumumuza ve ülkemize hizmet etmeye adamış en değerli varlıklarımız olan büyüklerimize, kimsesizlere, muhtaçlara bayram sevincini yaşatmamız; sevincimizi onlarla büyütmemiz bayramımızı daha da anlamlandıracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; bayramın dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, tüm insanlığın özlemini çektiği huzurun ve mutluluğun egemen olduğu; savaşın, terörün, çatışmaların ve tüm acıların geride kaldığı daha yaşanabilir bir dünyaya vesile olmasını diliyorum.



Aziz şehitlerimizin ailelerinin, gazilerimizin, sanayicilerimizin, hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; Yüce Allah’tan daha nice bayramlara bizleri ulaştırmasını niyaz ediyorum.”

Haber: AYAKLIGASTE.COM  
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum