Marvel Future Fight dünya çapında 150 milyon kayıtlı oyuncuya ulaşmasını yeni içerikle kutluyor

Netmarble, yüksek kalitedeki mobil oyunların lider geliştiricisi ve yayıncısı, rekortmen mobil RPG MARVEL Future Fight oyununun ilk yayınlandığı Nisan 2015’tern beri dünya çağında 150 milyon kayıtlı oyuncuya ulaştığını duyurdu.

Marvel Future Fight dünya çapında 150 milyon kayıtlı oyuncuya ulaşmasını yeni içerikle kutluyor
06 Ekim 2022 - 11:34
Oyun şu anda oyunculara 251 oynanabilir karakter ve 393 kostüm sunuyor. Bu dönüm noktası kutlamasında oyuncular süre sınırlı etkinliklere katılabilir, ödüller kazanabilir ve tüm kostümlerdeki indirimlerden faydalanabilirler.

Bugünden itibaren oyuncular şu içerik ve indirimleri kullanabilirler:

●  Kutlama Etkinliği içeriği SEÇİCİ: KATEGORİ-3 (5 – 31 Ekim): Oyuncular giriş yaparak posta kutularından SEÇİCİ: KATEGORİ-3 kazanacak. Bu sayede KAPTAN AMERİKA, HAYALET SÜRÜCÜ, THOR, VISION, HULK, KARA PANTER ve yeni güncellenen VENOM.

●  Ortakyaşar İstilası II Etkinlik Görevi (5 – 18 Ekim): Oyuncular etkinliğe BAŞ DÜŞMAN tamamlama, ÇİZGİROMAN KARTI geliştirme veya İTTİFAK SAVAŞI’na katılmak gibi günlük görevleri tamamlayarak katılabilir. Günlük görevleri tamamlayarak kazanılan Nişanları takas ederek PREMIUM KART SANDIĞI, KATEGORİ-2 MEGA YÜKSELTME BİLETİ ve 4★ ARTEFAKT.

●  %40 Kostüm İndirimi (4 – 11 Ekim): Süre boyunca tüm kostümler %40 indirimle alınabilecek.

Dünya çapında 150 milyondan fazla oyuncusu olan MARVEL Future Fight şu anda dünya çapında App Store® ve Google PlayTM'de mevcuttur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum