• Reklam

MAME THİAM'IN TRANSFERİNDE KAYSERİSPOR'UN KASASINA NE KADAR PARA GİRECEK!

Sezon sonunda sözleşmesi sona eren Kayserispor'un yetenekli Senegalli golcüsü Mame Baba Thiam Pendikspor'a transfer oldu. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve bonservisi boşa çıkacak olan Thiam devre arasında trensfer olurken Kayserispor'a da ciddi manada bir katkı sağladı

MAME THİAM'IN TRANSFERİNDE KAYSERİSPOR'UN KASASINA NE KADAR PARA GİRECEK!
13 Ocak 2024 - 09:19 - Güncelleme: 13 Ocak 2024 - 09:32
Sezon sonunda sözleşmesi sona eren Kayserispor'un yetenekli Senegalli golcüsü Mame Baba Thiam Pendikspor'a transfer oldu. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve bonservisi boşa çıkacak olan Thiam devre arasında trensfer olurken Kayserispor'a da ciddi manada bir katkı sağladı. 


Başkan Ali Çamlı açıkladı!

Kayseirspor Kulübü Başkanı Ali Çamlı konuya ilişkin AYAKLIGASTE.COM'a özel açıklama yaptı. Çamlı bu oyuncunun sezon sonu gitmesi durumunda Kayserispor'da bonservisinin boşta kalacağı ve Kayserispor Kulübünün hiç bir alacak talep edemeyeceğini ancak devre arası transferinin gerçekleştiği için kulübe bonservis kazandırdığını duyurdu. 

Başkan Ali Çamlı Mame Baba Thiam'ın Pendikspor'a transferi neticesinde Kayserispor Kulübünün 1.7 milyon avro kasasına para gireceğini duyurdu. Başkan Çamlı, 2.5 sezon Kayserispor Kulübü'nde forma giyen kişilik ve karakteri ile de çok sevilen bir oyuncu olan Thiam'a emeklerinden dolayı da teşekkür etti.

Mame Baba Thiam sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı

 Pendikspor'a transfer olan Mame Thiam'ın, sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı.  Senegalli futbolcu, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda, Kayserispor ailesine teşekkür etti.  Thiam mesajında: "Ayrılık vakti geldi. Sevgili Kayserispor ailem, hep birlikte inişli çıkışlı iki buçuk sezon geçirdik. Birlikte üzüldük, birlikte sevindik ve hep bir arada büyük bir aile olduk.'  dedi. Tham veda mesajında, Önceki başkan Gözbaşına, ve şu anki Başkan Ali Çamlı'ya,  teknik direktör Hikmet Karaman, Çağdaş Atan ve Recep Uçar'a da teşekkür etti. Thiam,  mesajında şu ifadelere yer verdi: "Başta bana güven başkanlarımız sayılı Berna Gözbaşı ve Ali Çamlı'ya, ardından Kayserispor forması altında birlikte ter döktüğüm tüm takım arkadaşlarıma, hocalarımıza; Hikmet Karaman, Çağdaş Atan ve Recep Uçar'a, arka planda emek verenlere, sağlık ekibine, kulüp personeline ve tabii ki cefakar Kayserispor taraftarına her şey için teşekkür ederim. Bundan sonrası için hepinize başarılar dilerim. Hakkınızı helal edin." 



Thiam Kayserispor tarihinde en çok gol atan oyuncu oldu.

Mame Thiam'ın, Kayserispor tarihine en çok gol atan yabancı oyuncu olarak geçti. Senagalli, Süper Lig'de Sarı-Kırmızılı forma ile toplamda 2,5 sezonda 30 gol atma başarısı gösterdi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum