• Reklam

KAYSERİSPOR KULÜBÜNDEN 3 DÖNEM TRANSFER YASAĞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Süper lig ekiplerinden Kayserispor'a 3 dönem transfer yasağı geldi. Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı

KAYSERİSPOR KULÜBÜNDEN 3 DÖNEM TRANSFER YASAĞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ
13 Ocak 2024 - 08:48 - Güncelleme: 13 Ocak 2024 - 09:06
Süper lig ekiplerinden temsilcimiz Kayserispor'a 3 dönem transfer yasağı geldi.  FIFA'nın sitesinden yapılan açıklamaya göre Kayserispor ile birlikte Süper Lig'de  Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor, Ankaragücü, Mondihome Kayserispor'a 3'er,  dönem Samsunspor'a da 2 dönem transfer yasağı getirildiği kaydedildi. 



Ödeme olursa tahta açılır

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç Transfer yasağı ile sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Samet Koç: ödemenin yapılması durumunda yasağın kalkabileceğini duyurdu. Samet Koç konuya ilişkin şunları söyledi:

'Kayserisporlu taraftarlarımızın içi rahat olsun'

" Kayserispor ile birlikte 7 kulübün transfer yasağı aldığı yönündeki haberlere açıklık getirdi. Koç, 'Futbolcu transferinde dosya borcunu öderseniz yasağı kaldırabilirsiniz' ifadelerini kullanarak, 'Kayserisporlu taraftarlarımızın içi rahat olsun.'dedi."

"Şu futbol camiası çok nankör"

Samet Koç konuya ilişkin yapılan haberlere de sitem eden bir paylaşımda daha bulundu. Futbol caimasının nankör bir camia olduğunu kaydeden Koç, "Su futbol camiasi cok nankor ve uslup fukarasi insanlardan olusuyor, basariliysaniz şak şak/basarisizsaniz cehenneme kadar yolunuz var..!" dedi.

“FIFA’nın transfer yapamaz raporu verdiği kulüpler. 

Kesin olarak transfer yasağı alan kulüpler değil.

Adana Demirspor - 3 dönem
Antalyaspor - 3 dönem
Alanyaspor - 3 dönem
Hatayspor - 3 dönem
MKE Ankaragücü - 3 dönem
Kayserispor -3 dönem
Samsunspor - 2 dönem



 

İşte transfer yasağı gelmesine neden olan oyuncular!

Kayserispor'a 3 dönem transfer yasağı konulmasına 4 futbolcunun alacakları neden oldu.  Kayserispor'a büyük umutlarla transfer edilen Denis Alibec'in yanı sıra, ve Andrea Bertolacci, ve Ganalı futbolcu Bernard Mensah  transfer yasağına neden oldu. Bu oyuncuların Kayserispor Kulübü'nden  için 4 Milyon avro alacakları bulunuyor.  Sarı-Kırmızılı ekibin transfer yasağını kaldırması için o uyuncuların alacaklarnı ödemesi şart aksi halde tahta açılmayacak.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum