LONDRA'DAN KAYSERİ'YE DÜNYAM VE SYTEM HASTANELERİNE HASTA GELECEK!

Erol Bedir'in Başhekimliğini yaptığı Kayseri'de faaliyet gösteren Özel Dünyam ve Siysem Hastaneleri Türkiye’ye , tedavi edilmeleri maksadıyla hasta gönderen ve ciddi bir firma olan “ The Healt Store Turkey” Yöneticileri bir çok konuda mutabakata vardı. Yapılan anlaşmaya göre Londra'dan Bu iki hastaneye hasta gelecek

LONDRA'DAN KAYSERİ'YE DÜNYAM VE SYTEM HASTANELERİNE HASTA GELECEK!
07 Ekim 2022 - 16:05 - Güncelleme: 07 Ekim 2022 - 16:12
SAĞLIK TURİZMİNİN SOMUT ADIMLARI ATILDI İNGİLTERE'DEN KAYSERİ'YE  HASTA GELİYOR..

Erol Bedir'in Başhekimliğini yaptığı Kayseri'de faaliyet gösteren Özel Dünyam ve  Siysem Hastaneleri Türkiye’ye , tedavi edilmeleri maksadıyla hasta gönderen ve ciddi bir firma olan “ The Healt Store Turkey” Yöneticileri bir çok konuda mutabakata vardı. 

“DÜNYAM VE SYSTEM HASTANELERİ, THE HEALT STORE ile SÖZLEŞME İMZALADI”

Özel Dünyam ve  Siysem Hastaneleri  Başhekim Dr. Erol Bedir konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı:

Son yıllarda performanslarını artırıp, sadece Kayseri ve civarı illere değil, tüm Türkiye ile birlikte, Afrika, Avrupa ve Dünyanın tüm ülkelerinde çalışmalar yaparak, hasta portföyünü çeşitlendirmeye çalışan hastanelerimiz; Son olarak 19-24 Eylül 2022 tarihinde İngiltere’ye davet edilmiş ve orada aldığı ödüllerin yanı sıra İngiltere’den Türkiye’ye , tedavi edilmeleri maksadıyla hasta gönderen ve ciddi bir firma olan “ The Healt Store Turkey” Yöneticileri ile toplantılar düzenlemiş ve birçok konuda mutabık kalmıştır.



Böylece İngiltere’den Türkiye-Kayseri’ye Dünyam ve System Hastanelerine gönderilme eyleminin ilk aşaması tamamlanmıştır. Adı geçen şirket yönetim kurulu başkanı Sayın; Nihal Terzi ve ekibi 6 Ekim 2022 tarihinde kurumlarımızı yerinde görmek ve nihai anlaşmayı imzalamak için Kayseri’ye geldiler.



Yapılan inceleme ve görüşmeler sonucunda, Özellikle Londra başta olmak üzere, İngiltere’den ülkemize, (System ve Dünyam hastanelerine) hasta gönderilmesi konusundaki şartlarda anlaşılmış ve sözleşmeler imza altına alınmıştır. Kurumlarımız, şehrimiz, ilgili şirket ve hastalar için hayırlı olmasını diliyorum. 06.10.2022 Dr. Erol BEDİR Kayseri Özel Dünyam ve System Hastaneleri Başhekim

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum