LEKESİZ TUR KAYSERİ'DE HAC VE UMRE ORGANİZASYONUNDA 1 NUMARA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

    Kayseri'nin hac ve umre organiasyonu konusunda güvenilik ve tercih edilen markalarından biri olan Lekesiz Tur Seyahat Acentacsı ve Hac Umre Organizasyonu şirketi yönetim kurulu başkanı Ramazan Lekesiz hac ve umre organizasyonlarının başarılı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

    LEKESİZ TUR KAYSERİ'DE HAC VE UMRE ORGANİZASYONUNDA 1 NUMARA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
    25 Haziran 2023 - 17:36 - Güncelleme: 25 Haziran 2023 - 17:58
    Lekesiz Tur Seyahat Acentacsı ve Hac Umre Organizasyonu şirteti yönetim kurulu başkanı Ramazan Lekesiz hac ve umre organizasyonlarının başarılı bir şekilde devam ettiğini söyledi.



    Ramazan Lekesiz, "Müşterilerinize teşvik amaçlı, ayrıca özel gruplarınıza, sizlerin istediği tarih ve otellerde, seçtiğiniz ehil rehberlerimiz eşliğinde, profesyonel kadromuzla, ayrıcalıklı hizmet sunmaktayız" dedi.




    Kurşunlu Camii Yanı Gevher Nesime Mahallesi Mimarsinan Caddesi Hamidiye Sokak Tükmen İş Merkezi Kat 4-7 Kocasinan Kayseri adresinde  Kayseri halkına  kaliteli hizmet verdiklerini söyleyen Ramazan Lekesiz, isteyen vatandaşların  Lekesiz Tur şirketine, 05536950198 numaralı telefonla ulaşabileceklerini söyledi.

    Ramazan Lekesiz, eksiksiz Hizmet  ve tam ibadet ilkesi ile çalıştıklarını dini hassasiyeti yüksek  kurumsal seyahat çözümleri sunduklarını kaydetti,  Lekesiz konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı: 



    "Yetenekli ve tecrübeli rehber ve hocalara sahibiz. Yüzlerce  referansımız bulunmakta.  
    Türk hava yolları ile çalışmaktayız    Kayseri'de Hac ve umre turizminde açık ara ile bir numara firma olmak için yola çıktık bu yolda emin ve sağlam adımlarla ilerliyoruz.
    Türkiye’nin birçok ı havalimanından kutsal topraklara direk uçuş sağlamaktayız. 
    Kurumsal firmalara özel temsilci atayarak süreci sizi yormadan sizin adınıza biz  yapıyoruz.
    Kaliteli bir organizasyon için hayal ettiğinizden daha fazlasını yapıyoruz.  Amacımız maksimum kalite prensibi çerçevesinde kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmaktır." dedi.

     Ramazan Lekesiz, firma olarak kurumsal Organizasyonlara da imza attıklarını belirterek, 
    Bayilerinize ve müşterilerinize teşvik amaçlı, ayrıca özel gruplarınıza, sizlerin istediği tarih ve otellerde, seçtiğiniz ehil rehberlerimiz eşliğinde, profesyonel kadromuzla, ayrıcalıklı hizmet ve özel programlar sunmaktayız" dedi.
     
    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum