Kemal Bozkurt aşk acısına "Yalnız Bırak" la eşlik ediyor!

Türkçe Rock şarkılardan oluşan sahne performansıyla yıllardır dinleyicinin beğenisini kazanan bas gitarist,vokalist ve şarkı yazarı Kemal Bozkurt, yeni şarkısı ‘Yalnız Bırak’ la sevenlerine sesini duyurmaya devam ediyor. Müzisyen, söz ve müziği kendisine ait olan bu şarkıda özellikle ilişkisinde yalnız hissedenlerin kendinden çok şey bulacağına inandığını belirtiyor. Kemal Bozkurt, Erol Evgin'in "İşte Öyle Bir Şey" şarkısını yeniden yorumlarken düzenlemesinde birlikte çalıştığı Salih Korkut Peker'le "Yalnız Bırak" için tekrar bir araya geldi.

Kemal Bozkurt aşk acısına "Yalnız Bırak" la eşlik ediyor!
24 Temmuz 2023 - 10:13
Türkçe Rock şarkılardan oluşan sahne performansıyla yıllardır dinleyicinin beğenisini kazanan bas gitarist,vokalist ve şarkı yazarı Kemal Bozkurt, yeni şarkısı ‘Yalnız Bırak’ la sevenlerine sesini duyurmaya devam ediyor.

Müzisyen, söz ve müziği kendisine ait olan bu şarkıda özellikle ilişkisinde yalnız hissedenlerin kendinden çok şey bulacağına inandığını belirtiyor.

Kemal Bozkurt, Erol Evgin'in "İşte Öyle Bir Şey" şarkısını yeniden yorumlarken düzenlemesinde birlikte çalıştığı Salih Korkut Peker'le "Yalnız Bırak" için tekrar bir araya geldi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum