• Reklam

KAYSERİSPOR TRABZONSPOR'U DEPLASMANDA 1-0 MAĞLUP ETTİ

Kayserispor tarihi bir başarıya daha imza attı. Trendyol Süper Lig'in 14. hafta maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Kayserispor karşılaşmayı 1-0' kazandı ve puanını 26 yaparak puan cetvelinde 4. sıraya yerleşti.

KAYSERİSPOR TRABZONSPOR'U DEPLASMANDA 1-0 MAĞLUP ETTİ
03 Aralık 2023 - 22:11 - Güncelleme: 03 Aralık 2023 - 22:19
Kayserispor tarihi bir başarıya daha imza attı. Trendyol Süper Lig'in 14. hafta maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Kayserispor  karşılaşmayı 1-0' kazandı ve puanını 26 yaparak puan cetvelinde 4. sıraya yerleşti.  

Kayserispor'a 3 puanı getiren gol ise  88'nci dakikada  Bahoken attı 

Trabzonspor   Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından 5 lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik almıştı. Bordo Mavili Ekip Avcı'nın yönetiminde ilk yenilgisini evinde Kayserispor'dan aldı.   

 Kayserispor seriyi 6'ya çıkartı  

Deplasmanda güçlü rakibi Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Kayserispor 6 haftalık yenilmezlik serisi yakalayarak önemli bir çıkış yaptı. Kayserispor son Recep  Uçarla çıktığı son 6 karşılaşmada 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.   

Bu sonuçla Kayserispor puanını 26 yaparken Trabzonspor ise 23 puanda kaldı.   

 
Maçın 37. dakikasında  Gökhan Sazdağı sağ çizgide rakibinden sıyrılarak kaleye gönderdiği topu Uğurcan Çakır, ayaklarıyla önledi. Daha sonra savunma tehlikeyi uzaklaştırdı. 

Maçın 48. dakikasında ise  gelişen Mondihome Kayserispor atağında Mame Thiam çok etkili bir şut çıkardı ancak gol sesi çıkmadı. 
 
Karşılaşmanın tek golü ise Kayserispor'dan geldi. Maçın  88. dakikasında sahneye çıkan Bahoken,  Kayserispor'a üç puanı kazandıran golü kaydetti.
 
Stat: Papara Park
Hakemler: Ümit Öztürk, Murat Tuğberk Curbay, Mehmet Akıncık
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Baniya, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir (Dk. 63 Kourbelis), Abdülkadir Ömür (Dk. 78 Umut Güneş), Visca (Dk. 63 Enis Destan), Trezeguet (Dk. 78 Teklic), Pepe (Dk. 38 Bakasetas), Onuachu
Mondihome Kayserispor: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, Hosseini, Attamah, Carole (Dk. 59 Uzodimma), Ramazan Civelek (Dk. 69 Arif Kocaman), Karimi, Aylton, Kemen (Dk. 69 Mane), Cardoso (Dk. 82 Bahoken), Thiam
Gol: Dk. 88 Bahoken (Mondihome Kayserispor)
Sarı kartlar: Dk. 18 Kemen, Uzodimma (Maç bitiminde) (Mondihome Kayserispor), Dk. 86 Kourbelis, Dk. 90+3 Teklic, Enis Destan (Maç bitiminde) (Trabzonspor)

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM - ( TRABZON)
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum