• Reklam

BAKAN ÖZHASEKİ'DEN KAYSERİSPOR'UN TRABZONSPOR GALGİBİYETİNE ÖZEL PRİM

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, deplasmanda Trabzonsporu 1-0 yenerek puanını 26'ya çıkaran Kayserispor'u kutladı. Bakan Özhaseki primi Cuma Günü Kayseri'ye gelerek oyunculara bizzat dağıtacak

BAKAN ÖZHASEKİ'DEN KAYSERİSPOR'UN TRABZONSPOR GALGİBİYETİNE ÖZEL PRİM
03 Aralık 2023 - 22:25 - Güncelleme: 03 Aralık 2023 - 22:47
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, deplasmanda  Trabzonsporu 1-0 yenerek puanını 26'ya çıkaran Kayserispor'u kutladı.  



Maç sonrası Soyunma odasında bulunan Kulüp Başkanı Ali Çamlı'yı cep telefonundan görüntülü arayan Bakan  Özhaseki alınan galibiyetten dolayı futbolcuları teknik heyeti ve başkan Ali Çamlı'yı tebrik etti.

Kayserispor tarihi bir başarıya daha imza attı. Trendyol Süper Lig'in 14. hafta maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Kayserispor  karşılaşmayı 1-0' kazandı ve puanını 26 yaparak puan cetvelinde 4. sıraya yerleşti.  Sarı-Kırmızılı ekibin bu başarısı büyük sevinç yaşattı.



Maç sonrası ise Kayserispor soyunma odası tam bir bayram yerine döndü. Soyunma odasına giren Kulüp Başkanı Ali Çamlı galibiyet primi olarak 100 bin TL vereceklerini açıkladı. Daha sonra Başkan Çamlı'yı görüntülü arayan Bakan Özhaseki'de alınan başarıdan dolayı oyuncuları tebrik etti. 

Bakan Özhaseki daha sonra Başkan Ali Çamlı'nın açıkladığı 100 TL'lik glaibiyet primine 25 bin TL daha ekleme yaparak pirimin 125 bin TL'ye çıkartıldığını açıkladı. Bakan  Özhaseki'nin açıkladığı rakam ile soyunma odasısındaki futbolcular sevinç çığlıkları attı ve ortalık bayram yerine döndü.

Başkan Ali Çamlı ile daha sonra tekrar telefon görüşmesi yapan Bakan Özhaseki Önümüzdeki hafta Cuma günü Kayseri'ye geleceğini ve primi kendi eliyle oyunculara dağıtacağını da açıkladı. 

ALİ ÇAMLI BAKAN ÖZHASEKİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ: SİZDEN ALDIĞIMIZ MANEVİ GÜÇ BİZİ BURALARA GETİRDİ

Başkan Ali Çamlı Bakan  Özhaseki ile yaptığı telefon görüşmesinde, Bakan Özhaseki'ye Kayserispor'a verdiği büyük destekten dolayı teşekkü etti. Bakan Özhaseki ile duygusal bir konuşma yapan Başkan Ali Çamlı: "Sayın Bakanım Sizden aldığımız güç bizi buralara getiriyor. Gerçekten Allah sizi bütün kötülüklerden korusun seni yürekten seviyoruz" dedi. 


Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM  / TRABZON

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum