KAYSERİSPOR BU AKŞAM GALATASARAY İLE 34. RANDEVUYA ÇIKIYOR!

Süper lig ekiplerinden Kayserispor bugün deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Renktaş iki takım Süper Lig'de bu akşam 34. randevuya çıkacak. Daha önce oynanan 33 maçta Galatasaray 19 kez Kayserispor ise 3 kez galip geldi.

KAYSERİSPOR BU AKŞAM GALATASARAY İLE 34. RANDEVUYA ÇIKIYOR!
12 Şubat 2022 - 15:38
Süper lig ekiplerinden Kayserispor bugün deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Renktaş iki takım Süper Lig'de bu akşam 34. randevuya çıkacak. 

Kayserispor bu akşam İstanbul Nef Stadı'nda saat 19.00'da Galatasaray ile karşı karışya geliyor. Renktaş iki ekip Süper Lig'de bu akşam 34. randevuya çıkacak. Daha önce oynanan 33 maçta ise Galatasay'ın üstünlüğü bulunuyor

İki ekip Süper Lig'de oynanan 33 maçta Galatasaray 19 kez galip gelirken Kayserispor 3 kez galip geldi 11 maç ise beraberlik ile sonuçlandı.

Kayserispor ile Galatasaray Galatasary'ın sahasında ise bu akşam 16.kez karşı karşıya gelecek. Galatasary'ın sahasında oynanan maçlarda ise yine Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor. İstanbul'daki maçlarda Galatasaray 11 kez Kayserispor 2 kez galip geldi. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 

Sakatlıkları süren oyuncular:

Galatasaray A.Ş.
Kaan Arslan (Uyluk sakatlığı), Omar Elabdellaoui (Koronavirüsü), Fatih Öztürk (Denge bozukluğu), Fernando Muslera (Çapraz bağlarda gerilme)

Kayserispor
Ugur Demirok (Kırmızı kart cezalısı), Ali Karimi (Oynama izini yok), Silviu Lung Jr. (Sakatlığı bilinmiyor), Emre Demir (Koronavirüsü), Carlos Mané (Sakatlığı bilinmiyor), Gustavo Campanharo (Koronavirüsü), Bernard Mensah (Çapraz bağ sakatlığı), Dimitrios Kolovetsios (Çapraz bağ sakatlığı)

34 puanla puan cetvelinde 10. sırada bulunan Kayserispor 28 puanla 13. sırada bulunan Galatasaray karşısında galip gelerek ligin ikinci yarısındaki başarılı çıkışını bu akşamda sürdürmeyi planlıyor. 



Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum