KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI: BİZ KESİNLİKLE ESKİ YÖNETİMİN AÇIĞINI ARAŞTIRMIYORUZ!

    Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor'da mali yapının eskisinden daha iyiye gittiğini söyledi. Kulüp tesislerinde Basın Sözcüsü Samet Koç ve Başkanvekili Nurettin Açıkalın ile ortak basın toplantısı gerçekleştirilen Başkan Ali Çamlı, "Eskisinden daha iyi derken kesinlikle eski yönetimin kötü olduğunu kast etmiyoruz onların da eline sağlık güzel işler yaptılar" dedi.

    KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI: BİZ KESİNLİKLE ESKİ YÖNETİMİN AÇIĞINI ARAŞTIRMIYORUZ!
    24 Şubat 2023 - 14:20 - Güncelleme: 24 Şubat 2023 - 14:59
    ALİ ÇAMLI: BİZ KESİNLİKLE ESKİ YÖNETİMİN AÇIĞINI ARAŞTIRMIYORUZ!

    Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor'da mali yapının eskisinden daha iyiye gittiğini söyledi. Kulüp tesislerinde Basın Sözcüsü Samet Koç ve Başkanvekili Nurettin Açıkalın ile ortak basın toplantısı gerçekleştirilen Başkan Ali Çamlı, Berna Gözbaşı dönemini kast tederek,  "Eskisinden daha iyi derken kesinlikle eski yönetimin kötü olduğunu kast etmiyoruz onların da eline sağlık güzel işler yaptılar. Biz kesinlikle eski yönetimin açığını araştırmıyoruz hatasını bulma gibi bir çaba içinde kesinlikle değiliz. Öyle bir algı oluşmasın lütfen" dedi.




    Bağımsız denetçiler kulüpte rutün çalışma ilaki yapacaktır. 

    Göreve geldikten sonra gayretli bir çalışma içerisine girdiklerini mali yapının da yavaş yavaş düzelmeye başladığını kaydeden Başkan Ali Çamlı, bir soru üzerine de Kulübün geçmiş dönemdeki mali harcamalar ile ilgil bağımsız denetçilerin denetim yapacağını ve kendilerinden önceki mali durum ile ilgili rapor hazırlayacaklarını ve bu raporunda şehri yönetenlere sunulacağını söyledi.

    Ali Çamlı, "Biz kesinlikle geçmiş dönemin açığını eksiğini hatasını aramıyoruz. Böyle bir durum asla söz konusu olamaz. Ancak mali yapı illaki incelenecek. Bununla ilgigl Genel Kurulda da zaten konuşmuştuk. Şu an yönetimde mali müşavir arkadaşlarımız var onların da bilgileri doğrultusunda o akradaşlarımızın tanıdığı bağımsız denetçiler önümüzdeki günlerde çalışma yapacak rapor hazırlayacak.  Dediğimiz gibi biz kimsenin açığını araştırmıyoruz kimsenin hatasını deşeleme gibi düşüncemiz yok. Kaldıki geçmiş dönemde görev yapmış başkanlara da hemen her platformda teşekkür ediyoruz" dedi. 

    "Ben Emanetçiyim"
     
    Kayserisopr'da mali yapının giderek düzelmeye başladığını da kaydeden Başkan Ali Çamlı, “Kayserispor Kulübü tüm şehre aittir. biz burada emanetçiyizb.  Süper Lig'deki diğer takımlar gibi Kayserispor'un da illaki ekonomik sıkıntıları var. Ben emanetçiyim. Bana verilen emaneti en iyi şekilde idare etmeye çalışıyorum. İnanın kulüpte 1 şişe suyun bile hesabı yapılmakta 1 kuruş dahi çöpe gitmesin diye uğraşıyoruz" dedi.

    Yönetimdeki arkadaşlarına da teşekkür eden Ali Çamlı,  Ekonomik durumun zor olduğu bu dönemde görevi kabul ettiler, kendilerine sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum." dedi.

    KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI: ONUR İLE 3 YILLIK SÖZLEŞMEMİZ VAR!

    Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Çamlı Onur Bulut ile ilgili son durumu kamuoyu ile paylaştı ve Onur ile 3. yıllık sözleşme imzaladıklarını bundan sonraki süreci yargıda devam edeceğini kaydetti. 

    Kulüp Tesislerinde Başkanvekili Nurettin Açıkalın ve basın sözcüsü Batuhan Samet Koç ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Ali Çamlı son Kayserispor Kulübü ile ilgili son durumu değerlendirdi. 

    Onur Bulut ile ilgili konuyan Başkan Ali Çamlı, "O sözleşmede benim imzam var. Bir Onur'a 3 yıllık sözleşmesi için 44 milyon TL vereceğiz. Tek trarnaflı feshetmiş bunu yapamaz bundan sonraki süreç mahkemede devam edecek. artık hukuk konuşacak. şimdi deniyorki imzayı o mu attı bu mu attı/ Kimin attığının ne önemi var. İmza bana ait. Bu konuyu konuşmaya bile gerek yok İmza sirküsü var. Deprem zamanında bu konuyu konuşmak istemiyorduk ancak sorulduğu için konuşmak zorunda kaldı" dedi.   
     
    SAMET KOÇ: SEZON SONUNDA TRANSFER TAHTASI AÇILACAK

    Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Koç, bir soru üzerine Kayserispor'un yeni sezonda transfer tahtasının açılacağı müjdesini de verdi. Samet Koç, "Bazı futbolcu alacakları yüzünden bu sezon trasfer yapamadık. Bilindiği üzere sezon başında ve devre arasında tahtamız kapalıydı. Ancak yeni sezon için tahtayı açtırma gayreti içindeyiz. Bunun için yaklaşık 6-7 milyon avro ödenmesi gerekiyor. Bu parayı ödeyip yeni setonda transfer yapabileceğiz inşallah" dedi. 



    Samet Koç, Onur Bulut konusunda Beşiktaş kulübüne de tepkisini yeniledi. 

    Beşiktaş'ın oyuncuları Onur Bulut'u ayarttığını söyleyen Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç, " Beşiktaş yönetimine tepkimiz sürüyor. Onur'un bizimle 3 yıllık sözleşmesi  var. Böyle bir durumdaki bir oyuncuyu ayartarak kadrolarına kattılar bu durum hiç hoş değil. Konu UÇK'ya sevkoldu. Beşiktaş Onur için Kayserispor Kulübüne 3.5 milyon avro +KDV ödemek zorunda aksi halde cezalı duruma düşecekler" dedi. 

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum