KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİ'NDE 100. YIL COŞKUSU ÖĞLE YEMEĞİNDE TÜRK BAYRAKLI PASTA

Şehir Hastanesi'nin duyarlı yöneticileri hastane koridorlarını kırmızı beyaz bayraklarla süsleyerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ruhunu hastane bünyesinde de yaşattı.

KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİ'NDE 100. YIL COŞKUSU ÖĞLE YEMEĞİNDE TÜRK BAYRAKLI PASTA
27 Ekim 2023 - 13:50 - Güncelleme: 27 Ekim 2023 - 14:04
KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİ'NDE 100. YIL COŞKUSU 

Cumhuriyetin 100. yılı yurt genelinde ve ilimizde bir çok etkinlikle kutlanıyor. Bu etkinliklere bir yenisi de Kayseri Şehir Hastanesi'nden geldi.

Şehir Hastanesi'nin duyarlı yöneticileri hastane koridorlarını kırmızı beyaz bayraklarla süsleyerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ruhunu hastane bünyesinde de yaşattı. Hastane dışına da dev bayrağın asıldığı Kayseri Şehir Hastanesi'nde asıl süprriz ise bugün öğle yemeğinde bayraklı pasta oldu.



HASTANE DIŞ CEPHESİNİ TÜKK BAYRAĞI VE ATATÜRK POSTERİ SÜSLEDİ

Şehir Hastanesi'nin dış cephesini ise dev Türk bayrakları ve Atatürk posterleri süsledi. Çevreden geçenler ise bu güzel manzarayı fotoraflar çeker ölümsüzleştirdi





PERSONELE BAYRAKLI PASTA İKRAMI

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinliklerinde dikkat çeken etkinlik yine Şehir Hastanesi yönetiminden geldi. Öğle yemeğinde personele üzerinde Türk Bayrağı olan ve yine kırmızı
beyaz renklere bürünmüş pasta ikram edildi.

HASTANE ÇALIŞANLARI BU GÜZEL GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DA PAYLAŞTI

Bazı personeller ise bu bayraklı pasta için hastane yönetimine teşekkür ederken bir çok personelde bu güzel görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Bizlerde böylesine güzel etkinlikle Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayan hastane yönetimini yürekten tebrik ediyoruz.

Haber: MUSTAFA DURAN / AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum