KAYSERİ POLİSİNDEN GENİŞ ÇAPLI OPERASYON KAYSERİ'DE FUHUŞ ÇETESİ VE SİLAHLI SUÇ ÖRGÜTÜNE BÜYÜK DARBE!

Kayseri polisi yine başarılı bir operasyona daha imza attı. Kayseri merkezli 4 ilde eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirildi. Yapılan çalışmada fuhuş çetesi ve silahlı suç örgütüne ağır darbe vuruldu 35 kişi gözaltına alındı.

KAYSERİ POLİSİNDEN GENİŞ ÇAPLI OPERASYON KAYSERİ'DE FUHUŞ ÇETESİ VE SİLAHLI SUÇ ÖRGÜTÜNE BÜYÜK DARBE!
21 Mart 2022 - 08:56 - Güncelleme: 21 Mart 2022 - 09:04
Kayseri polisinden şafak operasyonu

Kayseri polisi yine başarılı bir operasyona daha imza attı. Kayseri merkezli 4 ilde eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirildi. Yapılan çalışmada fuhuş çetesi ve silahlı suç örgütüne ağır darbe vuruldu 35 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan suçluların emniyetteki sorguları devam ediyor. 

Alınan ihbar üzerine çalışma başlatan Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şube ekipleri tarafından Kayseri ile birlikte İstanbul, Yozgat ve Van'ın da aralarında bulunduğu 4 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. 
yapılan operasyonda aralarında özel harekat ekiplerinde bulunduğu 222 polis görev aldı.  Sabah saatlerinde düğmeye basıldı ve  4 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlarda fuhuş çetesi silahlı suç örgütü gasp ve adam öldürmeye teşebbüs gibi suçları işlediği tespit edilen kişilerin bulunduğu otel, bar, eğlence merkezleri ve ikametlere baskın düzenledi ve arama yapdı.  Polisin gerçekleştirdiği çalışmada 35 kişinin gözaltına alındığı gözaltına alınanların da sorgularının sürdüğü bildirildi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum