Kayseri polisi hurdacılara operasyon yaptı

Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 21 – 27 Şubat 2022 Tarihleri Arası hurdacılarda çalışma yaptı. Yapılan operasyonlarda 17 hırsızlık şüphelisi yakalandı

Kayseri polisi hurdacılara operasyon yaptı
01 Mart 2022 - 22:58 - Güncelleme: 01 Mart 2022 - 23:13

Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 21 – 27 Şubat 2022 Tarihleri Arası hurdacılarda çalışma yaptı.  Yapılan operasyonlarda 17 hırsızlık şüphelisi yakalandı
 
Emniyet Müdürlüğü birimleri tarafından konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

İlimizde meydana gelebilecek hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla 21-27 Şubat 2022 tarihleri arasında bağ evleri vemetruk binaların bulunduğu bölgelerde, hurdacılar ve ikinci el eşya pazarıile ticari taksilere yönelik yapılan uygulamalarda(4.661) şahıs, (1.707) oto sorgulanmıştır. Uygulamalar sonucu (17) hırsızlık şüphelisi yakalanmıştır. (9) adet ateşli silah, (4) adet bıçak, (45) gram narkotik madde, (3) çalıntı oto ve (1) çalıntı motosiklete el konulmuş olup, (43) şahsa adli/ idari işlem yapılmıştır.

İlimizde meydana gelen hırsızlık olaylarının faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik 21-27 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda (52) faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılmış olup, (20.000) TL değerindeki çalıntı malzemeye el konularak müştekilerine teslim edilmiştir. Olaylara ilişkin yakalanan (77) şahıstan (14)’ü tutuklanmıştır.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğümüzce, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülen faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirilecektir.



Jandarma ekipleri de Kayseri'de yine başarılı operasyon yaptı Yapılan çalışmada uyuşturucu yapımında kullanılan bazı malzemeler ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

Jandarma Komutanlı tarafından yapılan açıklama ise şöyle:
İlimiz genelinde Uyuşturucu madde ve silah ticareti yapan şahısların tespitine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; Kocasinan ilçesinde(E.T.), (A.U.),(F.U.) ve (Y.T.),isimli şahıslarınikametlerinde ve araçlarında yapılanaramalarda,(2050)gr. metamfetamin,(1)adet kurusıkı tabanca,(1) adet hassas terazi,(3) adet uyuşturucu kullanma aparatı ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 53.810 TL. nakit para ile 70 Euroele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslarayönelik adli tahkikata başlanılmıştır.

            Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan operasyonlar, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirilecektir.

Haber: AYAKLIGASTE.COM

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum