KAYSERİ'NİN 'DİPLOMASIZ FİLOZOFU' SEVİLEN ŞAHSİYET MEMDUH SUNGUR HAK'KA YÜRÜDÜ

kayserinin sevilen tanınmış esnaflarından ve kanaat önderlerinden olan ve yakın çevresi tarafından 'Diplomasız Filozof' olarak bilinen  Memduh Sungur, Hak'ka yürüdü. Memduh Sungur geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 

KAYSERİ'NİN 'DİPLOMASIZ FİLOZOFU' SEVİLEN ŞAHSİYET MEMDUH SUNGUR HAK'KA YÜRÜDÜ
13 Haziran 2023 - 08:23 - Güncelleme: 13 Haziran 2023 - 08:43
KAYSERİ'NİN DİPLOMASIZ FİLOSOFU SEVİLEN ŞAHSİYET MEMDUH SUNGUR HAK'KA YÜRÜDÜ

Kayserinin tanınmış esnaflarından ve kanaat önderlerinden olan ve yakın çevresi tarafından 'Diplomasız Filozof' olarak bilinen  Memduh Sungur, Hak'ka yürüdü. Memduh Sungur geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 

Kayseri'de İslami camia tarafında sevilen şahsiyetlerden birisi Memduh Sungur,hayatını kaybetti.  Gençlik yıllarından bugüne İslami çalışmaların içinde bulunan vakıf ve dernek çalışmalarına katılan  ve ailesi ile birlikte çalışmalara destek veren Memduh Sungur, Kur’an ve sünnetin anlaşılması ve yaşanması konusunda emek verenlere güzel bir örnek olarak gösterilirdi 

Yakın zamana kadar esnaflık ve pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Memduh Sungur, okuması, düşünce ve anlattıklarıyla, çevresince ‘diplomasız filozof’ olarak bilinirdi.  
İtidalli yaşantısı, dengeli duruşu ve bozulmayan çizgisiyle  örnek olan Memduh Sungur 68 yaşında hayata veda etti. Sungur’un cenazesi 1 Hulusi Akar Camii’nde kılındıktan sonra köyü olan Kocasinan / Yukarı Hasinli’de toprağa verildi.
Merhuma Cenabı Hak’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum