KAYSERİ-KAHRAMANMARAŞ KARAYOLU TRAFİĞE KAPANDI!

Kahramanmaraş'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle Göksun yolu trafiğe kapandı. Kahramanmaraş-Kayseri yolunda kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda kaldı.

KAYSERİ-KAHRAMANMARAŞ KARAYOLU TRAFİĞE KAPANDI!
19 Aralık 2021 - 21:36
Karayolları ekipleri yol açta çalışmalarını sürdürüyor
Karlı yolda kimi araçlar trafik kazası yaparken, kimisi de yol kenarında trafiğin açılmasını bekledi.  Kahramanmaraş'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle Göksun yolu trafiğe kapandı. Karlı yolda kimi araçlar trafik kazası yaparken, kimisi de yol kenarında trafiğin açılmasını bekledi. Dulkadiroğlu ve Çağlayancerit ilçelerindeki bazı okullarda ise eğitime ara verildi.



O güzergahı kullanacaklar yol durumunu öğrenmeden yola çıkmasın


Kahramanmaraş-Kayseri yolunda kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda kaldı. Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerinde ve kuzey ilçelerinde dün gece itibariyle başlayan kar yağışı hem sevindirdi, hem sürücülere zor anlar yaşattı. Kar, Kahramanmaraş-Kayseri kara yolunun Tekir Mahallesi Tüneller Bölgesi ile Göksun ilçesi arasında trafik akışının durmasına neden oldu. Kahramanmaraş-Kayseri kara yolunun 65'nci kilometresi Tekir-Göksun tünellerinde zincirleme kazalar meydana geldi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum