KAYSERİ'DE UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: ÇOK SAYIDA SENTETİK HAP ELE GEÇİRİLDİ

    Kayseri Polisi uyuşturucuya geçit vermiyor ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başlattığı 'Kökünü kurutmaya söz verdik' sözünü Kayseri üstan gayreti ile her operasyonda yerine getiriyor. Operasyonu Emniyet Müdürü Kamil Karabörk duyurdu.

    KAYSERİ'DE UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: ÇOK SAYIDA SENTETİK HAP ELE GEÇİRİLDİ
    30 Mart 2023 - 13:13 - Güncelleme: 30 Mart 2023 - 13:24
    EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK DUYURDU: 

    Kayseri Polisi uyuşturucuya geçit vermiyor ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başlattığı 'Kökünü kurutmaya söz verdik' sözünü Kayseri üstan gayreti ile her operasyonda yerine getiriyor.

    Kayseri narkotip ekipleri yaptıkları başarılı operasyonda çok sayıda sentetik hap ele geçirdi. Yapılan operasyonu ise Kayseri Emniyet Müdürü Kamil Karabörk resmi twtitter hesabından duyurdu.  İl Müdürü Kamil Karabörk yapılan operasyon ile ilgilii şu paylaşımı yaptı:



    "Kökünü kurutmaya söz verdik sözümüzü tutuyoruz. İlimize uyuşturucu hap sokmaya çalışan zehir taciri yapılan operasyonla yakalandı. Yapılan aramada 11046 adet Sentetik hap ele geçirildi. 



    İl Müdürü Kamil Karabörk ayrıca,  Karabörk ayrıca, Hırsızlık ve yağma suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan  15 şahsın yakalandığını duyurdu. İl Müdürü Karabörk ayrıca, Asayiş Şube tarafından yapılan  çalışmalarda Kayseri'de  13 aracı çenç yapan 33 şüphelinin yakalanarak adli mercilere sevk edildiğini söyledi.

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM  

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum