KAYSERİ'DE FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK YARIN AĞAÇLAR DEVRİLEBİLİR ÇATILAR UÇABİLİR! VELİLER OKULLARIN YARIN TATİL EDİLMESİNİ İSTİYOR

Kısa Adı AFAD olan Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı tarafından yarın için Kayseri'de şiddetli fırtına uyarısı yapıldı. Veliler ise yarın okulların tatil edilmesi istiyor.

KAYSERİ'DE FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK YARIN AĞAÇLAR DEVRİLEBİLİR ÇATILAR UÇABİLİR! VELİLER OKULLARIN YARIN TATİL EDİLMESİNİ İSTİYOR
03 Nisan 2023 - 15:07 - Güncelleme: 03 Nisan 2023 - 15:23
AFAD KAYSERİ İÇİN  YARIN ŞİDDETLİ FIRTINA UYARISI YAPTI!
VELİLER İSE OKULLARIN YARIN TATİL EDİLMESİNİ İSTİYOR
ATİL EDİLECEK Mİ! AFAD'TAN KAYSERİ İÇİN ÖNEMLİ UYARI: YARIN ŞİDDETLİ RÜZGAR VAR

Kısa Adı AFAD olan Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı tarafından yarın için Kayseri'de şiddetli fırtına uyarısı yapıldı. Bugün öğle saatlerinde vatandaşların cep telefonlarına ise konuya ilişkin kısa mesaj ile bilgi notu geçildi ve vatandaşların çok dikkatli olmaları istendi.



AFAD tarafından gönderilen mesajda ise şöyle denildi:

"Meteorolojiye gore yarin Kayseri'de kuvvetli firtina bekleniyor. Agac ve direk devrilmesi, cati ucmasi ve baca gazi zehirlenmelerine karsi tedbirli olun"

Öteyandan gönderilen bu uyarı mesajının ardından veliler yarın okulların tatil edilmesi yönünde görüş belirtiyor. Böylesine şiddetli bir fırtınanın olacağı Kayseri'de yarın çocukların okula giderek riske atılmamasını isteyen veliler Kayseri  Valisi Gökmen  Çiçek'ten bo kunuda bir açıklama yapmasını ve okulların tatil edilmesi yönünde kararalmasını istiyor. 

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum