KAYSERİ'DE EĞİTİM CAMİASININ ACI GÜNÜ: HAVAGÜL ÖĞRETMEN HAYATA VEDA ETTİ..!

Kayseri'de Milli Eğitim Camiasının acı günü. Havagül Öğretmen genç yaşta hayata veda etti.

KAYSERİ'DE EĞİTİM CAMİASININ ACI GÜNÜ: HAVAGÜL ÖĞRETMEN HAYATA VEDA ETTİ..!
22 Mart 2023 - 16:56 - Güncelleme: 22 Mart 2023 - 22:32
Öğretmenler odasında fenalık geçirdi

Kayseri'de Milli Eğitim Camiasının acı günü. Havagül öğretmen genç yaşta hayata veda etti. Kayseri Kocasinan  İlçesi 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni olan Havagül Özel, 1 hafta önce  okulda öğretmenler odasında  fenalaşarak yere yığıldığı daha sonra da ambulansla Şehir Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi. 

Havagül Öğretmen'in öğretmenler odasında fenalaşıp yere düşdüğünde beyin kanaması geçirdiğ ve  Şehir Hastanesi'nde 1 haftadır yoğun bakımda tedavi gördüğü belirtildi. 

Ancak Havagül Öğretmen bugün sabah saatlerinde ise hayata veda etti. Havagül Özel Öğretmenin cenazesi bugün öğle namazının ardından  İncesu'da ilçe mezarlığı'nda toprağa verildi.  Cenaze törenine ise Havagül öğretmenin yakınları arkadaşları ve milli eğitim camiasından çok sayıda sevenleri katıldı. 

Havagül Öğretmenin vefatı nedeniyle Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitim-Bir Sen Şubesi sosyal medya hesaplarından taziye mesajları paylaştı. 

Bu arada; İddiaya göre, Havagül öğretmenin okulda ders programı yüzünden  bir idareci ile ufak bir tartışma yaşadığı bunun üzerine öğretmenler odasında fenalık geçirdiği konuşuluyor.  Bu iddia ise henüz doğrulanamadı.  

AYAKLIGASTE.COM ailesi olarak 47 yaşında hayata veda een 1 çocuk annesi Havagül Özel'e  Yüce  Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve  Kayseri eğitim camiasına  başsağlığı diliyoruz  

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum