• Reklam

KAYSERİ'DE BAŞARILI ÖĞRENCİLER KAYSERİSPOR-HATAY MAÇINI İZLEDİ

Kayseri'de başarılı öğrenciler Kayserispor'un özel konuğu olarak Kadir Has Stadı'nda önceki akşam oynanan ve Kayserispor'un 4-3 kazandığı Hatayspor maçını izledi. İl Milli Eğiti Müdürnü Ayhan Teltik de Kadir Has'ta onlarla maçı izledi

KAYSERİ'DE BAŞARILI ÖĞRENCİLER KAYSERİSPOR-HATAY MAÇINI İZLEDİ
05 Şubat 2022 - 15:33 - Güncelleme: 05 Şubat 2022 - 15:37
Kayseri'de başarılı öğrenciler Kayserispor'un özel konuğu olarak Kadir Has Stadı'nda önceki akşam oynanan ve Kayserispor'un 4-3 kazandığı Hatayspor maçını izledi.


52.Lise proje yarışmalarında ''Ultrosonic Sound Bar'' isimli projesi ile Türkiye üçüncüsü olan ve Dünyanın en büyük mühendislik yarışması olan ISEF Bilim ve Mühendislik yarışmasına davet edilerek, Türkiye'yi fizik alanında 8-13 Mayıs 2022 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri'nde temsil etmeye hak kazanan Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencisi Ali ÖRSEL ile proje danışmanı ve fizik öğretmeni Ferhat Çekim ve Okul Müdürü Yusuf Başdağ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Karaca'nın ev sahipliğinde  Kayserispor-Hatayspor maçını izledi.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı  Mehmet Özhaseki başarılı öğrenciyi ödüllendirirken, İl Milli Eğitim Müdürü   Ayhan Teltik de başarı dileklerinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Karaca ve İncesu İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Malkoçoğlu da ödül töreninde Ali' yi tebrik ederek onurlandırdılar.

Bizlere Kayserispor-Hatayspor maçında ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kayserispor Yönetim Kuruluna teşekkürü bir borç biliriz.Kayserispor’umuzu galibiyetinden dolayı yönetim,teknik kadro ve sporcularımızı kutluyoruz.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum