KAYSERİ'DE 9 YILDIR FİRARDA OLAN ŞAHIS YAKALANDI!

Kayseri'de jandarma ekipleri 9 yıldız firarda bulunan ve hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı.

KAYSERİ'DE 9 YILDIR FİRARDA OLAN ŞAHIS YAKALANDI!
14 Şubat 2022 - 23:20 - Güncelleme: 14 Şubat 2022 - 23:34
İl Jandarma Komutanlığı tarafından konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

İlimiz Tomarza ilçesi Emiruşağı Mahallesinde “Tasarlayarak Adam Öldürme, Askeri Ceza Kanununa Muhalefet ve Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Malzemenin Çalınması” suçlarından hakkında (17) yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve (9) yıldır firari durumda olan (V.B.) isimli şahıs 10 Şubat 2022 tarihinde JASAT tarafından yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş ve işlemlerinin tamamlanmasına müteakip 11 Şubat 2022 tarihinde kapalı ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir.

    Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülen faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirilecektir.



Uyuşturucu ele geçirildi. Jandarma komutanlığı konuya ilişkiş şu açıklamaları yaptı:

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların tespitine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; Develi ilçesinde (M.U.) ve (A.A.) isimli şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, (200) gr. kubar esrar ve kubar esrarı öğütme aleti ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslara yönelik adli tahkikata başlanılmıştır. 



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum