KADEM KAYSERİ'DEN DEPREMZEDE KADIN VE ÇOCUKLARA MORAL GEZİSİ

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen iki büyük deprem felaketi sonrası tüm Türkiye olduğu gibi KADEM Temsilcilikleri de seferber oldu.

KADEM KAYSERİ'DEN DEPREMZEDE KADIN VE ÇOCUKLARA MORAL GEZİSİ
09 Mart 2023 - 14:08 - Güncelleme: 09 Mart 2023 - 14:39
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NDE
KADEM KAYSERİ'DEN DEPREMZEDE KADIN VE ÇOCUKLARA MORAL GEZİSİ
6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen iki büyük deprem felaketi sonrası tüm Türkiye olduğu gibi KADEM Temsilcilikleri de seferber oldu. KADEM Kayseri Temsilciliği depremin yaşandığı ilk andan itibaren KADEM Merkez öncülüğünde dayanışma çalışmalarına ortak oldu. Acil ihtiyaçların bölgeye ulaştırılmasının ardından bölgeden gelen depremzedeler için de çeşitli çalışmalar yürüten temsilcilik, 8 Mart’a özel bir çalışma ortaya koydu.
KADEM Kayseri ve ASKON Kayseri işbirliğinde, deprem felaketi sonrası Kayseri’de misafir edilen depremzedeler için Erciyes Dağına bir gezi düzenlendi. Erciyes Dağı’nda kadınlar ve çocuklar gün boyu teleferiğe binip kızak kayarak eğlenceli vakit geçirdiler. Etkinlik sucuk ekmek ikramıyla sona erdi.
Etkinlik ile ilgili basına konuşan KADEM Kayseri İl Temsilcisi Sibel Göç Karaosmanoğlu; “Kahramanmaraş'ta depreme yakalanan ve ilimizde misafir ettiğimiz depremzede kadın ve çocuklarla bugün Erciyes Dağı’nı gezdik. Amacımız bir nebze de olsa onların yüzlerini güldürerek eğlenceli vakit geçirtmekti, bir daha böyle felaketler yaşanmaması ise en büyük dileğimiz. Bu süreçte elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz, onlar iyileştikçe biz de iyileşeceğiz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum