İSMAİL ÖZBEK 'BİR KIZI OLMALI İNSANIN' ADLI ŞİİRİNE DE KLİP ÇEKTİ

    Kayserili ili iş insanı İsmail Özbek  "Bir Kızı Olmalı İnsanan" adlı yeni şiirine de klip çekti.  Özbek klipte kızına da yer verdi.  İsmail Özbek bu şiiri ile de yine dikkat çekti. 

    İSMAİL ÖZBEK 'BİR KIZI OLMALI İNSANIN' ADLI ŞİİRİNE DE KLİP ÇEKTİ
    09 Şubat 2024 - 10:17 - Güncelleme: 09 Şubat 2024 - 14:16
    Kayserili  iş insanı İsmail Özbek  "Bir Kızı Olmalı İnsanan" adlı yeni şiirine de klip çekti.  Özbek klipte kızına da yer verdi.  İsmail Özbek bu şiiri ile de yine dikkat çekti. 

    Klipte kızına da yer verdi:

    Özbekoğlu Cam Balkon, Mobilya ve İç dekorasyon firma sahibi Kayserili sanatçı İsmail Özbek şiir tutkusunu klibe dönüştürmeye devam ed iyor. ilk olarak " Hazan Mevsimi" adli şiir klibini daha sonra "Ah O Gözlerin'  adlı şiirine klip çeken İsmail Özbek şimdi de "Bir kızı olmalı insanın" adlı şiirine klip çekti. Önceki klibinde annesine yer veren İsmail Özbek bu şiir klibinde de kızına  yer verdi.



    Yeni şiir kilibini de dinleyicilerinin beğenisine sunan İsmail Özbek  Kayseri Pınarbaşı doğumlu, evli ve ikiz çocuk babası, İş İnsanı İsmail Özbek    Özbekoğlu Cam Balkon, Mobilya ve İç Dekorasyon firması yönetim kurulu başkanı. 

    Yayınladığı kliplerindeki şiirleri tamamen kendisine ait olduğunu da söyleyen İszmail Özbek,  şiir yazmayı şiir okumayı çok sevdiğini söyledi.  

    Öteyandan son dönemde yayınladığı şiir kilipleri ile de dikkat çeken ve sanatçı ruhu ile de bilinen iş insanı İsmail Özbek katıldığı bir kaç yıl önce  İstanbul'da katıldığı  bir yarışmada,  bir zamanlar televizyonların reyting rekorları kıran bir dizinin başrol oyuncusuna olan benzerliği ile de gündem olmuştu. 


    Klibe bu linkten ulaşabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=inoIcLk7Mpg&t=9s

     
      Haber: Mustafa Duran /  AYAKLIGASTE.COM

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum