İSA GÜN GALATASARAY'I MAĞLUP EDEN KAYSERİSPOR'U KUTLADI

    AK Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı ve Kayserispor'un eski başkan vekili İsa Gün dün gece Kadir Has Stadı'nda Galatasaray'ın 2-1 mağlup eden Kayserispor'u tebrik etti..

    İSA GÜN GALATASARAY'I MAĞLUP EDEN KAYSERİSPOR'U KUTLADI
    16 Ekim 2022 - 12:07 - Güncelleme: 16 Ekim 2022 - 12:15
     AK Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı ve Kayserispor'un eski başkan vekili İsa Gün Kayserispor'un önceki gece Kadir Has Stadı'nda  Galatasaray'ın 2-1 mağlup eden Kayserispor'u tebrik etti..

    Bu sezon Süper Lig'de kısıtlı imkanlarla mücadele eden Kayseirspor'un Galatasaray karşısında başarılı bir oyun ortaya koyarak güzel bir galibiyet aldığını kaydeden Kayserispor'un eski başkan vekili İsa Gün Teknik ekibi ve oyuncuları da kutladı.



    Alınan bu galibiyetle puanını 16'ya çıkartarak puan cetvelinde de 8. sıradaki yerini koruyan Kayserispor'u oyuncuları ve teknik ekibi kutladığını kaydeden İsa Gün, " "Kayserispor bu sezon kısıtlı imkanlarla ve transfer tahtası da kapalı olduğu halde lige iyi bir giriş yaptı.  Galatasaray karşısında alınan 2-1'li galibiyet hakikaten de çok şık oldu. Öncelikle bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Hakikaten gurur verici. Galatasaray     önemli rakibi Kayseri'den puansız göndermek büyük başarı. bu başarıyı sergileyen Sarı-Kırmızılı ekibi yürekten kutluyorum " dedi.




     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum