İŞ İNSANI SELİM AÇIK İSTANBUL'DA KAYSERİLİ SPOR YAZARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Kayserili iş insanı Selim Açık Kayserili spor yazarları ile bir araya geldi. Önce Pendik Marina'da nezih bir ortamda gazeteci dostları ile kahvaltıda buluşan Selim Açık daha sonra İstanbul Malteme Yalı Mahallesi'ndeki şirket merkezinde gazeteci dostlarını ağırladı.

İŞ İNSANI SELİM AÇIK İSTANBUL'DA KAYSERİLİ SPOR YAZARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
24 Ağustos 2022 - 13:22 - Güncelleme: 24 Ağustos 2022 - 13:36
Kayserili iş insanı Selim Açık Kayserili spor yazarları ile bir araya geldi. Önce Pendik Marina'da nezih bir ortamda gazeteci dostları ile  kahvaltıda buluşan Selim Açık daha sonra  İstanbul Malteme Yalı Mahallesi'ndeki şirket merkezinde gazeteci dostlarını ağırladı.

Kayseri'de Undane şirketi yönetim kurulu başkanı olan ve son dönemde Şirket merkezini İstanbul'a taşıyan ve daha çok ekmek sanayinde kullanılan makinaların pazarlaması işi ile ilgilenen ve bu sektörde de kısa zamanda söz sahibi olan Selim açık gazeteci dostları ile Kayseri ve İstanbul muhabbeti yaptı.  



Kayserili iş insanı Selim Açık, TSYD Genel Kurul'u için Kayseri'den istanbul'a gelen Şube Başkanı Oktay Ensari, Şube Yönetim Kurulu ve TSYD delegeleri Salih Balcı, Üstün Tuncer, Mustafa Duran, Deniz Çağan, Hakan Çiftçi, İlyas, Sercan Küçükşahin ile  bol bol Kayseri muhabbeti yaptı. Selim Açık'ın Maltepe Yalı Mahallesi'ndeki iş yerinde devam eden sohbete daha sonra Kayseri Elektrik Şirketi'nin öncesi Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'de katıldı



Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum