İNCESU BELEDİYE BAŞKANI İLMEK: 9 MİLYON TL BORÇ İLE DEVRALDIK ŞİMDİ 18 MİLYON TL ARTIDAYIZ!

İncesu'nun sevilen belediye başkanı Mustafa İlmek, şeffaf yönetimi ile de takdir topluyor. Başkan İlmek "9 milyon borçla devraldığımız belediyeyi 18 milyon TL kadar artıya geçirdik" dedi.

İNCESU BELEDİYE BAŞKANI İLMEK: 9 MİLYON TL BORÇ İLE DEVRALDIK ŞİMDİ 18 MİLYON TL ARTIDAYIZ!
18 Ocak 2024 - 09:23
İncesu'nun sevilen belediye başkanı Mustafa İlmek, şeffaf yönetimi ile de takdir topluyor. Başkan İlmek  "9 milyon borçla devraldığımız belediyeyi 18 milyon TL kadar artıya geçirdik" dedi. 

Şeffaf yönetim sergiliyoruz.

İncesu Belediyesi'nin 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti'den aday olan Mustafa İlmek, geçen 5 yıllık süreçte yaptığı başarılı projler ve şeffaf yönetimi ile ilçede büyük bir bir kesimin sevgisini ve desteğini arkasına almış durumda. 

Göreve başladığımız günden itibaren verdikleri  sözleri yerine getirmek için gayret ettiklerini söyleyen Başkan İlmek, görev yaptıkları 5 yıllık süreçte vadattekleri şeffaf yönetimi uyguladıklarını her 6 ayda birde belediyenin mali durumunu halka bilboardlarda ilan ettiklerini hatırlattı. 

9 milyon borçla devraldığımız belediyeyi 18 milyon TL kadar artıya geçirdik

"5 yıl önce 9 milyon borç ile devraldığımız belediye bütçemiz bu yıl tahakkuk edeceğimiz rakamlarla birlikte 18 milyon TL kadar artıya geçmiştir. Borç olarak ifade edilen rakam ise zamana yayılmış vadesi gelince ödenen yatırım borçlarıdır. Halkımız emin olsun ki Belediye'nin bir kuruşu dahi zayi olmaz,  olamaz. Sözümüz de durup mali durumumuzu paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

İncesu'ya katma değer katmaya devam ediyoruz

Başkan İlmek İncesu'nun kalkınması için çalıştıklarını sölyledi. İlmek, İncesu Marina Sosyal tesislerini de 2023 yılında 500 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.



İlmek konuya ilişkin şunları söyledi:  "Memleketimize değer katmaya devam ediyoruz.2020 yılında Belediyemizin öz kaynakları ile yapılan,  birçok gencimizin ekmek kapısı olan ve 2023 yılında 500 bin yerli ve yabancı misafire ev sahipliği yapan Marina Sosyal Tesislerimiz ve İncesu Baraj çevremiz özel ışıklandırma sistemi ile bambaşka bir çehreye büründü...  Her şeyin En güzelini hak ediyorsun İncesu" 

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum