• Reklam

3 BAKAN VE GENEL KURMAYBAŞKANI KAYSERİ'DE

Kayseri bugün 3 bakan, Genel Kurmay Başkanını ve TOOB Başkanı’nı bir arada ağırlıyor. Milli Savunma Bakanı, Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Kayseri'de.

3 BAKAN VE GENEL KURMAYBAŞKANI KAYSERİ'DE
25 Haziran 2020 - 14:22 - Güncelleme: 25 Haziran 2020 - 15:20
KAYSERİ’YE BAKAN ÇIKARMASI!
3 BAKAN VE GENEL KURMAYBAŞKANI KAYSERİ’DE

Kayseri bugün 3 bakan, Genel Kurmay Başkanını ve TOOB Başkanı’nı bir arada ağırlıyor.
Milli Savunma Bakanı,  Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Kayseri'de. Bakanları havaalanında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Vali Şehmus Günaydın karşıladı. Karşılama esnasında sosyal mesafe kurallarına azami ölçüde uyuldu.

‘KOCA YUSUF’UN BAKIM YERİ İNCELENDİ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanıın Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Büyükşehirşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte ilk olarak 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı  ziyaret edildi  Burada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin taktik ve ulaştırma kabiliyetlerini artıran ve ‘Koca Yusuf’ olarak bilinen A400M'ler yerinde incelendi.
  
ASPİLSAN’I ZİYARET ETTİLER


Bakanlar ve beraberindeki heyet daha sonra ASPİLSAN'a geççti.
Burada giyilebilir askeri batarya, akıllı batarya, kanguru batarya depolama ve şarj kabini ve ASPİLSAN tarafından üretilen lityum iyon pilleri incelendi.   
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum