• Reklam

İdeal Eğitim'den LGS'de 3 Türkiye Birincisi

İdeal Eğitim Koleji’nde başarı geleneği değişmedi. Geçtiğimiz yıl 2022 YKS Türkiye Birincisi Bahadır Selim BAKLA’nın ardından, 2023 yılında da LGS’de 3 Türkiye birincisi çıkaran İdeal Eğitim Kurumları başarısıyla Kayseri’de adından söz ettirmeyi yine başardı.

İdeal Eğitim'den LGS'de 3 Türkiye Birincisi
04 Temmuz 2023 - 10:11
İdeal Eğitim Koleji öğrencilerinden Merve KAYA ve Zeynep Nisa HOBAN, İdeal Eğitim Kişisel Gelişim Kursu öğrencilerinden Yağmur KARAOĞLU 2023 LGS sonuçlarına göre 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.



Öğrencileriyle birlikte kameraların karşısına geçen ve İdeal Eğitimde başarı geleneğinin bozulmadığını belirten İdeal Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Murat ÖZTEMUR; “2020 MSÜ Türkiye 2.si Hayrettin MERTOĞLU ve 2022 YKS Türkiye 1.si Bahadır Selim BAKLA’nın ardından LGS’de Türkiye birinciliği ipini birlikte göğüsleyen öğrencilerimiz Merve, Zeynep Nisa ve Yağmur başarının bir tesadüf olmadığını bizlere tekrar tekrar gösterdi. Başarı, bu uzun ve zorlu maratonda hedefe inanarak koşmanın neticesidir. Öğrencilerimiz bizlerle birlikte başaracaklarına inandılar ve başarılarıyla bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimizi, ailelerini, onların bu günlere gelmesinde ana okulundan itibaren emeği olan tüm öğretmenlerini, özellikle 8.sınıfta gece gündüz demeden uğraş veren tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarıyla bizleri gururlandırdıkları için şükranlarımı sunuyorum. İdeal Eğitim Ailesi olarak başarıları için öğrencilerimizin ve ailelerimizin daima yanlarında olacağız.” dedi.

Yapılan toplantının ardından Murat ÖZTEMUR, LGS hazırlık sürecinde öğrencilerin derslerine giren öğretmenlerini ve Türkiye Birinciliği ipini göğüsleyen öğrencileri tam altınla ödüllendirdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum