• Reklam

NUH MEHMET BALDÖKTÜ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN KORAMAZ VADİSİNE 100. YIL YÜRÜYÜŞÜ

Nuh Mehmet Baldöktü Anadalo Lisesi Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında  etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Okulun Beden Eğitimi Zümresi tarafından Bağpınar Koramaz Vadisi'ne 100. Yıl Yürüyüşü düzenlendi. Organizasyona 140 öğrenci ve 8 öğretmen katıldı.

NUH MEHMET BALDÖKTÜ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN KORAMAZ VADİSİNE 100. YIL YÜRÜYÜŞÜ
21 Ekim 2023 - 10:54 - Güncelleme: 21 Ekim 2023 - 11:08
Nuh Mehmet Baldöktü Anadalo Lisesi  Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında  etkinliklere hız kesmeden devam ediyor.

Okulun Beden Eğitimi Zümresi tarafından Bağpınar Koramaz Vadisi'ne 100. Yıl  Yürüyüşü düzenlendi. Organizasyona 140 öğrenci ve 8 öğretmen katıldı. 



Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Zümresi  öğretmenleri Sultan Duran ve Özgür Öztürk tarafından organize edilen  Cumhuruiyetin 100. Yılı faailiyetleri kapsamında "Doğa ve sağlık için el ele tertemiz mutlu bir geleceğe"  adı altında Bağpınar Koramaz mevkiinde yürüyüş gerçekleştirildi.



Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi 11. sınıf 140 öğrenci ve 8 öğretmen ile gerçekleştirilen doğa yürüyüşü başarılı bir şekilde tamamlandı. Yürüyüş sonrasında öğrencilere köfte ekmek ve ayran ikramı yapıldı.



Programa katılan okul öğretmenleri de 140 öğrenci ile gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün başarılı bir şekilde geçmesi için yoğun gayret sarfetti 
 
Okul Müdürü Mehmet Yaşar program ile ilgili yaptığı açıklamada ise Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında gerçekleştirilen bu faaliyet ile öğrencilerimize doğa ve çevre bilinci oluşturulması amaçlanmıştı. Bu tür faaliyetlerimiz önümüzdeki dönemde de devam edecektir" dedi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum