HÜLYA DOĞAN YAKAMOZ TEMİZLİK ŞİRKETİ'NİN İSMİNİ KULLANANLARA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

İş İnsanı Hülya Doğan, kendilerine ait şirketin ismi kullanarak piyasada iş alma çabasına girenler hakkında suç duyurusunda bulunacak. Yakamoz Temizlik Şirketi sahibi Hülya Doğan, "Son günlerde bizim şirketimizin ismini kullanarak iş almaya çalışanlar hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacağız" dedi.

HÜLYA DOĞAN YAKAMOZ TEMİZLİK ŞİRKETİ'NİN İSMİNİ KULLANANLARA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK
19 Ekim 2022 - 19:45 - Güncelleme: 20 Ekim 2022 - 10:22
İş İnsanı Hülya Doğan, kendilerine ait şirketin ismi kullanarak piyasada iş alma çabasına girenler hakkında suç duyurusunda bulunacak.  Yakamoz Temizlik Şirketi sahibi Hülya Doğan, "Son günlerde bizim şirketimizin ismini kullanarak iş almaya çalışanlar hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacağız" dedi. 

VATANDAŞLARIMIZ İTİBAR ETMESİN

Türkiye'de 2. Amatör Kümede ilk kadın amatör spor kulübü başkanı da olan Hülya Doğan, "Kayserili hemşehrilerimizin dikkatine, Yakamoz Temizlik Şirketinin hiç bir şekilde şubesi yok. İnsanlarımız lütfen bu tür dolandırıcılara itibar etmesinler" dedi.

Hülya Doğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Temizlik şirketi adı altında merdivenaltı ve ismini de 'Yakamoz temizlik Şirketi' diye tanıtan aslında şirket olmayan devlete vergi ödemeyen YAKAMOZ ismini kullanarak haksız kazanç elde etmeye çalışan kişiler, işçiyim yada işverenim diyen sahtekarlar hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacağız. Bunlar tek tek tespit edilecek ve kanun önünde hesap verecek. Yakamoz Temizlik Şirketi Kayseri'de tekdir ve sahibi Hülya Doğan'dır. Kendini Yakamoz temizlik şirketi diye tanıtarak bu sahtekarlara iş veren firmalar lütfen bu emek hırsızlarına itibar etmesin. Meydana gelebilecek her hangi iş kazalarında ise kesinlikle şirketimiz sorumlu değildir" diye açıklamada bulundu. 


 

YAKAMOZ TEMİZLİK ŞİRKETİ  TARAFINDAN KONUYA İLİŞKİN OLARAK SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA İŞTE BU PAYLAŞIM YAPILDI!



Haber: AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum