• Reklam

HIZ İÇİN ÜRETİLEN SC-100X² İLE ÜRETİMİNİZİ ARTIRIN

GNC Makina güvencesiyle üretim sektörüne sunulan Japon CNC makine markası “Nakamura-Tome” üstün özellikleriyle üreticinin ihtiyacına en üst seviyede çözüm sunuyor.

HIZ İÇİN ÜRETİLEN SC-100X² İLE ÜRETİMİNİZİ ARTIRIN
11 Nisan 2023 - 11:13
GNC Makina, ürün yelpazesinde bulunan SC-100X² multitask torna tezgâhı ile Türk sanayisi için optimum çözüm sağlayarak üretime hız katıyor böylece karlılığı ve verimliliği maksimum seviyeye çıkarıyor.

Nakamura-Tome tarafından bu yıl piyasaya sürülen multitask torna tezgâhı SC-100X², "Born to be fast" mottosu ile üretime hız katıyor. SC-100X²’de hızlı işleme, hızlı kurulum, hızlı programlama gibi tüm fonksiyonlar hıza odaklı. Makine, otomotiv, hidrolik-pnömatik, medikal, inşaat, parça imalatı gibi birçok endüstriyel sektörde kendine yer bulan SC-100X², operatör dostu bir kontrol paneline sahip.

HIZ İÇİN ÜRETİLDİ

SC-100X²’nin benzersiz özellikleri göze çarpıyor. Ayrıca kolay programlama ve kolay kurulum gibi özelliklere sahip olan SC-100X², üreticilerin ilk yatırım maliyetinden tasarruf ettirirken verimliliği de arttırıyor.

SC-100X² İLE ZAMANDAN TASARRUF EDİN

Bu makineyi diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerini; çift taret ve çift aynaya sahip olması, C+Y eksenli yapısına artı olarak Sub-spindle’da 2 eksen hareket edebilmesini sayabiliriz. Bu sayede işleme zamanını büyük oranda düşürmeye yarayan Superimpose işleme özelliğini de bulunuyor. Nakamura-Tome ‘nin kendine has NT-Nurse ve NT-Navigator gibi daha birçok yazlım ve donanım özelliğini bir arada görebileceğiniz bu model ile üretiminizde yaşadığınız zorlukları geride bırakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum