HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI MAHMUT GÜRCAN'DAN MEMLEKETİ DEVELİ'YE ZİYARET

15 Aralık 2021 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına atanan Develilili Mahmut Gürcan memleketi Develi’ye ziyaret etti.

HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI MAHMUT GÜRCAN'DAN MEMLEKETİ DEVELİ'YE ZİYARET
07 Ocak 2022 - 20:52 - Güncelleme: 07 Ocak 2022 - 20:55
 AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Develi Koordinatörleri, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Develi İlçe Başkanı Osman Turan, MHP İlçe Başkanı Yunus Özer ve Cumhur İttifakı ilçe teşkilatlarının da katıldığı heyeti Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Develi Belediyesinde karşıladı. Cabbar Başkandan yürüttüğü projeler hakkında bilgiler alan Bakan Yardımcısı hemşerimiz Gürcan “Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Genç ve dinamik Cabbar Başkanıma bizler de devletimizin bize verdiği imkan dahilinde destek vererek Develimize hizmetleri en kısa sürede ve en kaliteli şekilde ulaştırmanın gayreti içerisinde olacağız. AK Parti olarak bizlerin en büyük vasfı kardeşlik hukukunu, birlik ve beraberliği gözetmemizdir. İnşallah hep beraber el ele, omuz omuza vererek Develimizi, Kayserimizi ve ülkemizi kalkındırmanın çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Belediye ziyaretinin ardından Develi esnafıyla da bir araya gelip muhabbet eden Gürcan daha sonra AK Parti İlçe Binasında Cumhur İttifakı üyeleriyle bir araya geldi. Hazine ve Maliye Bakanımız Nureddin Nebati ile birlikte Develi’ye bir kez daha ziyarette bulunacağını ve Kayseri’nin 6. Organize Sanayi Bölgesinin Develi’ye açılacağı müjdesini vererek konuşmalarına başlayan Bakan Yardımcısı hemşerimiz Gürcan ayrıca son günlerde döviz kuru ile ilgili yürütülen spekülasyonlara yönelik özet açıklamalarda bulundu. 2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğunu vurgulayan Gürcan “Cumhur ittifakı bu ülkenin en büyük gerçeğidir. Bu ittifaktan aldığımız güçle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için var gücümüzle gayret göstereceğiz. Bu hususta her bir teşkilat mensubumuza önemli görevler düşmektedir. Her birimiz partimizin hangi kademesinde görev yapıyor olursa olsun ülkemizin selameti için AK Partimizin hizmetlerini ve Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ideal ve hedeflerini en güzel üslupla halkımıza anlatma gayreti içerisinde olmamız gerekmektedir. Allah’ın izniyle Develi’li hemşerilerim hep bu duyarlılık ve bilinçle AK Partimizin, Reisimizin yanında olmuşlardır. İnşallah bundan sonra da bu sevgi ve muhabbet artarak devam edecektir. Ata yurdumuzda bizleri bağrına basan, bize dost sıcaklığı hissettiren kıymetli Cabbar Başkanım başta olmak üzere, cumhur ittifakı mensupları kardeşlerime ve tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” açıklamalarında bulundu.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum