Hasan Arapoğlu: "Projelerimizle Kayseri mobilyasını zirveye taşıyacağız"

    9 Mart’ta yapılacak Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) seçimlerinde adaylığını açıklayan Dafne’s Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Arapoğlu, “Kayseri mobilyasını daha iyi yerlere taşımak için projelerimizle geliyoruz” dedi.

    Hasan Arapoğlu: "Projelerimizle Kayseri mobilyasını zirveye taşıyacağız"
    04 Mart 2023 - 13:11
    Kayseri Mobilyasına hizmet için yola çıktık
    KAYMOS’a bugüne kadar katkı sağlayan başkanlara ve yönetimlerine teşekkür eden Hasan Arapoğlu, “Biz bu bayrağı daha yukarılara taşımak, sadece üyelerine değil tüm Kayseri mobilyasına hizmet etmek için tecrübeli ve duayen ekibimizle birlikte yola çıkıyoruz. Sahada çalışmalarımız devam ediyor ve üyelerimizin bizlere göstermiş oldukları teveccühten oldukça memnunuz” şeklinde konuştu.  

    Dayanışma içerisinde olacağız
    Derneğin kuruluşunda ve sonraki süreçlerinde bugüne kadar hizmet ettiğini ve destek olduğunu dile getiren Arapoğlu şunları söyledi: “Kayseri mobilyasının gelmiş olduğu aşama gerçekten önem arz ediyor. İhracat rakamlarımız, ihracat yapmakta olduğumuz ülke sayısı ve ulaştığımız kalite bunu ortaya koymaktadır. Ancak özellikle dünya pazarında daha kat edeceğimiz çok fazla yol olduğunu biliyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle tasarım ve markalaşmaya ağırlık vererek gerek yurt içi gerekse de yurt dışı fuarlarında kalitemizi ön plana çıkaracağız. Kayseri mobilya sektörü olarak birlik ve bütünlüğümüzü sağlayarak dayanışma içerisinde, hep birlikte hareket edeceğiz. 
    Adalet, eşitlik ve birliktelik ana hedefimiz olacak. 
    Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük karma AVM’si ve mobilyanın vitrini olan KUMSMALL ile işbirliği içerisinde hareket edeceğiz. Yabancı alım heyetlerini şehrimize getirebilmek için çalışmalarımız olacak.
    Ekip ruhunu yakalayıp, Kayseri mobilyasını tüm dünya ya tanıtacağız.”

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum