GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR ERÜ de BULUŞTU 

Gönüllü Kültür Kuruluşları Ocak ayı istişare toplantısına Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde yapdı.

GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR ERÜ de BULUŞTU 
08 Ocak 2024 - 11:59
GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR ERÜ de BULUŞTU 
Gönüllü Kültür Kuruluşları Ocak ayı istişare toplantısına Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde yapdı.
Seksene  yakın sivil toplum temsilcisinin katıldığı Ocak ayı istişare toplantısı, 6 Ocak Cumartesi günü Erciyes Üniversitesi’nin Rektörlük binasındaki toplantı salonunda yapıldı.
 Erciyes  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’un güler yüzle  misafirlerini karşılamasına  mütakip başlayan istişare toplantısı tanışma, bilgilenme ve merakla sorulan soruların Rektör Altun tarafından detaylı bir şekilde cevaplandırılması şeklinde devam etti.
Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş toplantının başında yaptığı açılışta, Kayseri Gönüllü Kuruluşlar platformunun 100 ün üzerinde sivil toplum kurumunu  bünyesinde barındırdığını,  bunların 20 kadarının insani yardım kurumu, 15 kadarının işçi memur sendikasından, 2 sinin insan hakları savunucusu kurumlardan, geri kalanında farklı amaçlı mülhak ve yeni vakıfla, eğitim derneği ve cemiyetlerden oluştuğunu söyledi. Taş bu kurumların ön yargılardan uzak kalıp,  farklılıklarını zenginlik sayarak insanlık için birlikte dayanışma içinde hizmet etmenin gayreti içinde olduklarını söyledi. Ev sahipliği için Profesor Dr. Fatih Altun’un şahsında Erciyes Üniversitesi yönetimine teşekkür edip başarılar diledi.
Rektör Fatih Altun toplantıda yaptığı konuşmada, kuruluşundan bu yana Erciyes Üniversitesi’ne hizmet veren Rektörlere teşekkür etti, vefat edenlere rahmet diledi.
Özellikle Pandemi döneminde yaptığı aşı çalışmaları ile Erciyes Üniversitesi öğretim üyelerine ve bilim insanlarının insanlığa büyük hizmetler yaptığını bildiren Rektör Altun, bugün gelinen noktada Erciyes Üniversitesi’nin ülkemizin sayılı ve önde gelen Üniversitelerinden biri konumuna geldiğini bildirdi. Rektör Altun, bu başarılı noktayı yakalamakta desteğini esirgemeyen Kayseri’li bakan ve devlet adamlarına teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi. 
Toplantıya katılanların tek tek kendilerini ve kurumlarını tanıttığı, Rektör Altun’a sorular yöneltti tanışma programı sonrası, toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile Gönüllü Kuruluşlar  Ocak ayı istişare toplantısı sona erdi.
Rektör Altun Gönüllü Kuruluşların toplantısına evsahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını bildirdi, misafirlere teşekkür etti, hizmetlerinde başarılar diledi                                                     
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum