Gelecek Kalemleri Kitaplarını İmzalıyor

Son dönemlerde gerçekleştirdiği sıra dışı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Gelecek Partisi, bu kez ‘’Kütüphaneler Haftası’’ nedeniyle bir imza günü düzenledi.

Gelecek Kalemleri Kitaplarını İmzalıyor
31 Mart 2022 - 10:14 - Güncelleme: 31 Mart 2022 - 10:16

Aldığımız bilgilere göre Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler, Kültür ve Sanat Politikaları ile Gençlik Politikaları Başkanlıkları ortak girişimiyle organize edilen imza gününde sadece Gelecek Partili yazarlar kitaplarını imzalayacaklar.
Gelecek Partisi bünyesinde olup aynı zamanda yayınlanmış kitapları bulunan yaklaşık 30 kadar yazarın bir araya gelip okurlara kitaplarını imzalayacakları etkinliğin adresi ise Kızılay’daki Grand Dora Otel. ‘’Gelecek Kalemleri Kitaplarını İmzalıyor’’ adı altında düzenlenen etkinlikte okurlar 3 Nisan Pazar günü saat 14.00 ila 19.00 arasında partili yazarlarla sohbet edip kitaplarını imzalatma imkanı bulacaklar.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun da yer alacağı etkinliğe katılımın oldukça yüksek olması bekleniyor.

Gelecek Partisi Sokak Ekonomisi Çalıştayı Düzenliyor

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı  2 Nisan Cumartesi günü Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi’nde  ‘’Sokak Ekonomisi Sorunları ve Çözüm Yolları’’ başlığı altında çok önemli ve son derece de ihmal edilmiş  sektörlerle ilgili çalıştay düzenliyor.
Seyyar Satıcılar, Sokak Müzisyenleri ve Geri Dönüşüm(toplayıcı-değerlendirici) alanında faaliyet gösteren ve sokak ekonomisi şeklinde tabir olunan kesimlerin karşılaştıkları sorun ve zorluklarla birlikte bunların nasıl giderilebileceği yönünde tebliğlerin sunulacağı çalıştaya Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu da katılıyor.
Konuyla ilgili tüm kesimlerin davet edildiği ve bu alanda bir ilk olma özelliği taşıyan etkinliğe basının da ilgisinin yoğun olması bekleniyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum