FATİH ERBAKAN: " FELAHİYE ADAYIMIZ AYCAN KARADAVUT" DEDİ

Yeniden Refah Partisi Kayseri'deki adaylarını açıklamaya devam ediyor. Büyükşehir, İncesu, Kocasinan, Bünyan ve Melikgazi gibi ilçelerin ardından şimdi de Felahiye belediye Başkanı belirlendi.

FATİH ERBAKAN: " FELAHİYE ADAYIMIZ AYCAN KARADAVUT" DEDİ
14 Şubat 2024 - 14:43 - Güncelleme: 14 Şubat 2024 - 15:34
Yeniden Refah Partisi Kayseri'deki adaylarını açıklamaya devam ediyor. Büyükşehir, İncesu, Kocasinan, Bünyan ve Melikgazi gibi ilçelerin ardından şimdi de Felahiye belediye Başkanı belirlendi.



Yeniden Refah Partisi'nin Felehiye Belediye Başkanı Mali müşavir Aycan Karadavut oldu. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Felahile adayını Aycan Karadavut olarak açıklad.  Felahiyeli'de sevilen bir kişiliğe sahip olan mali müşavir Aycan Karadavut Kayseri'de de özellikle iş dünyası tarafından sevilen saygı gören bir isim.   

Felahiye Belediye Başkanı olarak isminin açıklanmasının ardından saha çalışmalarına başlayan Aycan Karadavut, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ilçenin kalkınması için gereken bütün çalışmaları yapacaklarını söyledi.  

Aycan Karadavut, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada,  " Bizleri Felahiye Belediye Başkan adayı olarak uygun gören değerli genel Başkanımıza, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a Kayseri teşkilat başkanımıza ve değerli parti yönetimine teşekkür ediyorum. 

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Ferah Partisi zaferle çıkacaktır. Son genel seçimlerde oylarını önemli ölçüde artıran Yeniden Refah Partisi 31 Mart Yerel seçimlerinde de oy patlaması yapacaktır. Halkımız milli görüşü benimsiyor. Belediyelerde de Milli Görüş belediyeciliğini yeniden getireceğiz. Halkımıza gerçek anlamda hizmet götüreceğiz" dedi.



AYCAN KARADAVUT KİMDİR  

1974 yılında Kayseri ili Felahiye ilçesi Darılı köyünde doğdum. İlk ve ortaöğretimimi Darılı köyünde tamamladım. Lise eğitimimi Kayseri Atatürk Ticaret Lisesi’nde, üniversite eğitimimi Erciyes Üniversitesi muhasebe bölümü ve Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler
Fakültesi İșletme Bölümü’nde tamamladım  15 yıl ayakın özel sektörde muhasebe finans müdürlüğü yaptım. Bu süreçte farklı sektörlerde çalıșma fırsatı buldum. Çalıștığım șirketler inmalitablolarını hazırladım, vergi beyannamelerini düzenledim, bütçe ve raporlama süreçlerine katkıda bulundum,denetim ve danıșmanlık hizmetleri verdim. Ayrıca ekipyönetimi, projeyönetimi, müșteriilișkileri gibi konularda dadeneyim kazandım.
2008 yılından itibaren kendi ofisimde bağımsız olarak özel sektörlerin mali müșavirlik hizmeti yapmaktayım. Bu kapsamda denetleme, teșvik ve desteklerden yararlanma gibikonularda danıșmanlık veriyorum. Ayrıca mesleki gelișimimi sürdürmek için seminerlere,
eğitimlere ,kongrelere katılıyorum. Evli ve 3 çocuk babasıyım .Ailemle vakit geçirmeyi, seyahat etmeyi, kitap okumayı, spor yapmayı seviyorum

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum