EROL BEDİR BURSASPOR'UN 7.5 MİLYON AVRO'YA ANLAŞTIĞI DÜNYA YILDIZI ASOMOAH GYAN'I 3'TE 1 FİYATINA ANLAŞMIŞTI!

    Kayserispor Kulübü'nde 2016-2017 sezonunda Kulüp Başkanı olarak  göreve gelen ve 6 ekim 2019'da görevi bırakan Erol Bedir döneminde yapılan transferler hala gündemdeki yerini koruyor.

    EROL BEDİR BURSASPOR'UN 7.5 MİLYON AVRO'YA ANLAŞTIĞI DÜNYA YILDIZI ASOMOAH GYAN'I 3'TE 1 FİYATINA ANLAŞMIŞTI!
    25 Eylül 2023 - 15:20 - Güncelleme: 25 Eylül 2023 - 15:53
    Erol Bedir Kulüp menfaatlerini hep ön planlda tuttu

    Kayserispor Kulübü'nde 2016-2017 sezonunda Kulüp Başkanı olarak  göreve gelen ve 6 ekim 2019'da görevi bırakan Erol Bedir döneminde yapılan transferler hala gündemdeki yerini koruyor. 

    Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir 2017'de Bursaspor'un 7.5 milyon avroya anlaştığı dünya yıldızı ile 2.5 milyon avroya Kayserispor'a imza attırmıştı. bu transfer hala hafızalardaki yerini korumakta

    Erol Bedir döneminde yapılan transferlerin yüzde 90'nın hedefe ulaşan düşük maliyetli ve doğru transferler olduğu  aradan geçen zaman zarfında çok daha iyi ortaya çıkıyor.

    Erol Bedir sonrasında özellikle 2.5 yıl başkanlık yapan Berna Gözbaşı döneminde yapılan 100'ün üzerindeki transferlerin astroomik maliyetleri ve kulübe uğrattığı zararların boyutu herkesçe bilinirken özellikle Erol Bedir döneminde yapılan transferler hala gündemdeki yerini koruyor..

    Asomoah Gyan'ı Bursaspor 7.5 milyon avro'ya transfer edecekti ancak Erol Bedir yıldız futbolcuyu 2017'de 2.5 milyon avro'ya transfer etmeyi başardı 

    Kayserispor o sezon sadece 1 oyuncuda 6 milyon avro daha az ödedi ve Erol Bedir sayesinde Kayserispor'un 5 milyon avrosu çöpe gitmemiş oldu.
     
    Kayserispor Kulübü dönemin başkanı Erol Bedir'in usta yönetimi sayesinde  Asomoah Gyan İçin Bursaspor'un düştüğü para tuzağına  Kayserispor  düşmedi. 

    2017 yılında Gyan’ı kadrosuna katmak isteyen iki kulüp için menajerler tarihi vurguna imza atacaktı Ancak Kayserispor'da görev yaptığı dönemde yapılan bütün transferlerde oludğu gibi Asomoah Gyan transferinde de Kulubün menfaatlerini birinci planda tutan yönetim anlayışı sayesinde bu yıldız oyuncuyu 5 milyon avro daha düşük fiyata Kayserispor'a kazandırmıştı.

    Olay transfer şöyle gelişmişti.

    13 Haziran 2017'de   Bursa, Ganalı forveti 3 yıllığına 30 milyon  (odönemin kurları ile 7.5 milyon avro )  TL karşılığında transfer etmek için menajer Özkan Doğan'a yetki verdi. Ancak dahasonra vazgeçti.  Daha sonra devreye Kayserispor Başkanı  Erol Bedir, aracısız olarak girdi. Bedir  temasa geçtiği Gyan'ı sadece 9 milyon TL'ye (Dönemin kurları ile 2.5 milyon avro )  



    Bursaspor dünyaca ünlü golcü Ganalı Asamoah Gyan’a şu teklifi yapmıştı: Yıllık 1 milyon 600 bin Euro’dan,  3 yıllık,  En az yüzde 10 oranında menajerlik ücreti, 1,5 milyon Euro imza parası,  Futbolcunun performansı, bonus, maç başı parası falan derken toplam . 7,5 milyon Euro! 

    Daha sonra bu oyuncu için Kayserispor Başkanı Erol Bedir aracısız olarak devreye girdi ve
    2+1 toplamda 3 yıllığına 2.5 milyon avro'ya anlaştı.

    Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir 2017'de Bursaspor'un 7.5 milyon avroya anlaştığı dünya yıldızı ile 2.5 milyon avroya Kayserispor'a imza attırmıştı. bu transfer hala hafızalardaki yerini korumakta.

    Erol Bedir'in böyle başkanlık yapmışken daha sonra göreve gelen Berna Gözbaşı döneminde yapılan yanlış transferlerle kulübün yaklaşık 1.5 milyar TL borca sokulması ise Kayseri kamuoyunun tepkisini hala çekmeye devam ediyor..

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum