ERCAN SARIKAYA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kayseri Marangozlar Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası (KMMDO) Olağan Genel Kurulu'nda başkan adaylığını açıklayan Ercan Sarıkaya, "Bütün enerjimizi üyelerimiz için kullanacağız" dedi. Ercan Sarıkaya hakkındaki iddiaları da yalanladı:

ERCAN SARIKAYA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
05 Ocak 2022 - 14:05 - Güncelleme: 05 Ocak 2022 - 21:33
Kayseri Marangozlar Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası (KMMDO) Olağan Genel Kurulu'nda başkan adaylığını açıklayan Ercan Sarıkaya, "Bütün enerjimizi üyelerimiz için kullanacağız" dedi. Sarıkaya hizmetleri iddiaları da yalanladı

Mobilyakent'in sergila değeri 3 milyar TL'dir.

Kayseri'de yapılacak olan Döşemeang adaylarına başkan adayı Ercan Sarıkaya'nın toplantısı sırasında sıra sıra başkanları, üyeler ve basın mensupları katıldı. Mobilya sektöründe önemli ve büyük bir sektör olduğunu söyleyen Ercan Sarıkaya, "Kapitalist sanayide en büyük sektörü mobilyadır. sadece bizim odamıza olanlardır. Yani çok ciddi bir hem de istihdam kitlesi var, hem de ihracat, üretim ve kitlemiz var. yön. Kayseri Mobilyacılar Odası 1965 yılında Mobilyacılar ve Sandıkçılar Derneği olarak kurulmuş. 1980' rahmetli Turgut Özal döneminde oda statüsüne kavuşmuş ve bize göre çok da doğru olmuş. O günlerden geçen zamana kadar uğursuz odalarımızdan bizim tasarımımızdan geçenlerden tasarımlarımız. Rahmetli başkanımız Mehmet Ali Çevrim bey ile beraber Türkiye'de hem de dünyada hem ses getiren büyük projelere imza atıyor. Mobilyacılar Odası deyince biz istihdam Sanayi Odası'ndan ve Ticaret Odası'ndan farklı içeriklerden. Hatta biz sadece bir sektöre hizmet sistemi için bakım amaçlıyız" dedi. O günlerden geçen zamana kadar uğursuz odalarımızdan bizim tasarımımızdan geçenlerden tasarımlarımız. Rahmetli başkanımız Mehmet Ali Çevrim bey ile beraber Türkiye'de hem de dünyada hem ses getiren büyük projelere imza atıyor. Mobilyacılar Odası deyince biz istihdam Sanayi Odası'ndan ve Ticaret Odası'ndan farklı içeriklerden. Hatta biz sadece bir sektöre hizmet sistemi için bakım amaçlıyız" dedi. O günlerden geçen zamana kadar uğursuz odalarımızdan bizim tasarımımızdan geçenlerden tasarımlarımız. Rahmetli başkanımız Mehmet Ali Çevrim bey ile beraber Türkiye'de hem de dünyada hem ses getiren büyük projelere imza atıyor. Mobilyacılar Odası deyince biz istihdam Sanayi Odası'ndan ve Ticaret Odası'ndan farklı içeriklerden. Hatta biz sadece bir sektöre hizmet sistemi için bakım amaçlıyız" dedi.



TEKNOLOJİYİ KULLANMAK GEREK 

ilgili ile yerelde çok güzel şeyler. Artık pazarlamamız ve malımızı satmamız gerekiyor. Hem yerelde mağazalarımızda hem de dijitalde Edirne'den Van'a kadar ulaşabiliriz" kullanın.

Tüm enerjimizi üyelerimiz için alacağımız şu sözleri tamamlamak için sizler

için enerjilerini vereceğiz.

Yapacağımız projelerde ise özellikle tekrar bir küçük sanayi projemiz var. Mobilyakent'te 700 iş yeri yaptık ve liste 200-400 metrekare arasındaydı. Şu an orada hala devam edenlerin sayısı 280 küsür. Buralar yapılalı 7 yıl olacaklar yerlerine sığmıyorlar. Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin de dağıtım işlemleri devam ediyor. Ocak ayında doğacak ve Şubat ayında üyelerimize duyurulmuştur. Kurulan sanayi site sitesi ama yetersiz. Şu anda Endüstri 4.0 var. Yeni uygulamalarda iş yerlerinde bu kişilerle ilgili farklı tiplerimiz var ve kullanıcılarımızda bizim içindir. İlk iş ise bu salon Mehmet Ali Çevrim'in aklından geçenler. Üyelerimize projelerimizi anlatacağız. Bu sorunlar çözülecek, çözülecek tek tek çalışacağız. Alacağımızla birlikte bu çözüm yollarını üreteceğiz. Üyelerimizin her durumundaki yanlarında da bizim tarafımızda. Tüm enerjimizi üyelerimizi tasarlamak için kullanacağız" dedi.

HAKKINDAKİ İDDİALARI YALANLADI 

Adaylığını duyuran Ercan Sarıkaya bir gazetecinin hakkında çıkan iddiaları üzerine de iddiaları yalanladı. Ercan Sarıkaya işte bu iddiaların asılsız olduğunu ve deli saçması olduğunu söyledi. Hatta Müdürlük'ün kendiliğinden alınmasından gelen iddialarla ilgili olsam bunu yapabilirmiyim" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum